Världens alla i-landsproblem

Det är helt klart något jag ofta gnäller över men när kläderna börjar bli för små är faktiskt värre än när de börjar bli för stora. Sluta ändra storlek kläder!!


Politik må tyckas vara tråkigt

Jag kikar på partiledardebatten från igår. Mitt i natten. Jag vet. Politik kan vara det absolut tråkigaste som finns enligt vissa men det är bland det bästa jag vet. Det är ju roligt hur Juholt (S) uttrycker den 15/1 att han är en bättre människa nu än han var i december. Det är ganska spännande och man kan citera honom och hans retoriska misstag om och om igen och vika sig dubbel av asgarv. Må man skratta åt Juholts grodor men jag tycker nästan Gustav Fridolin (MP) är roligare. Han är en miljöpartist man kan man ge många fina epiteter. Jag skulle helt klart kalla honom efter att ha hört honom i partiledardebatten för Gustav jag-vet-inte-vad-ett-rakt-svar-är Fridolin. Fast kan man inte kalla honom för det skulle jag nog kalla honom för Gustav den krånglige Fridolin. Hans epiteter begränsas bara av fantasin!

Marcus

You appear just like a dream to me. It's just as simple as that, my love.


Resor

http://www.destination.se/iad/travel/prepackage/object?destinasjonkode=48742227&collapseId=405613519

Bildbomb

image descriptionimage descriptionimage description

Gnäller på riktigt

Jag har hört att man inte ska skriva på bloggar-twitter-facebook-younameit när man är arg. Men jag tänker då inte låta allt som förstört min dag glömmas bort. Dessutom bor jag själv så jag måste få spy ut det över något. Det blir så himla smutsigt och otrevligt annars. Så jag ber om ursäkt för vad som komma skall.

Allt började den 22 december då min väska med ALLT glömdes kvar på tåget ner till Skåne. Inte kul nej. Men det jag hade kvar var busskortet och betalkortet. Puuuh!
Men så nu är mitt betalkort borta och utan legitimation kan man inte hämta ut pengar. Så jag har inga pengar att betala legitimation med för att skaffa det och ingen legitimation att legitimera mig med hos polisen. Det är som en ond spiral. Kul. Jag älskar mig själv. På riktigt. Fast väldigt väldigt väldigt lite just nu.

Allt som inte har med väskan att göra började igår morse med snurr i bollen, lågt blodtryck, illamående och dåligt humör i allmänhet, i allmänhet.

Så om man får lov att säga det är jag riktigt pissed off på allt och alla som finns. Så nu har jag köpt mig en påse ostbågar, vi ska götta ner oss i sängen framför någon mysig film. Eftersom det blåser och regnar ute så har inte min tv någon mottagning.

Ond spiral sa jag va?!?

Min pojke och sanna sagor

Det är idag en månad sedan jag träffade min kärlek ute på krogen. Vi dansade hela natten och långt senare än så. Jag föll. Han föll. Det är helt enkelt konstaterande av fakta.
Något jag också kan konstatera är helt klart att pendling suger. Han jobbar tre timmar enkel väg härifrån med bil. Det suger. På riktigt.
För ungefär sex veckor sedan sa jag till alla att - jag klarar mig själv. Själv som i ensam alltså. För jag har ingen tid ändå att lalla runt med en pojkvän. Men hoppsan sa, så blev det inte.
Så jag vill passa på att 1) önska god jul och gott nytt år. 2) önska er all lycka under 2012. 3) berätta om mitt nyår.

Så på nyårsafton skulle jag vara med min pojkes familj, släkt och vänner. Det var planen. Så jag skulle inte hinna med att träffa mina två bästa vänner för innan middagen hade min pojke en överraskning för mig.
Vi körde runt i kringelikrokar för att hamna vid Skansen krona vid fyra. Så väl uppe på toppen är det mina vänner jag ser!! Lycklig tjej. Sedan fikade vi och åkte ner till stenpiren för att se GPs fyrverkerier i dimman.
Så åkte vi hem till honom, åt gott och hade gott sällskap. Så skålade vi in det nya året med utsikt orvar från deras balkong med utsikt över centrum, Frölunda och Askim. Vilken fyrverkerishow! Så kom nyårskyssen och vi levde lyckliga i alla våra dagar. Ungefär så sagolikt var det.


RSS 2.0