SKOLSTART

Jag är inget annat än lycklig, hoppas detta kommer bli en rolig kurs att läsa. Så fem över nio imorgon bitti lämnar jag mitt näste i källarn och drar mig mot skolan som jag faktiskt inte har 100% koll på. Jag har 40 minuter på mig att hitta rätt enligt mina planer så det är lugnt!

Sedan blir det träning för fulla muggar och sen kan jag inte mer än längta efter Sandras paj med köttfärs, soltorkade tomater, oliver och fetaost! MUMS!

Sandra och jag har tillsammans lagt upp en plan på vad jag ska äta under kommande vecka och hon var med och storhandlade idag vilket jag tyckte var på tiden. Lite trevligt sällskap är aldrig fel.

Dagen med stort D som i vacker

Idag har Sandra varit hos mig hela dagen, den började igår då vi drack lite gott och tjötade. Vilket idag ledde till träning, ja hör och häpna!! Sedan lagade Sandra mysmat till mig och nu sitter vi här på punkt 4. Skönhetsmys och vi ska snart bli snyggast. tidsplaneringen gick lite som den gick men hey, ingen mer "jag-är-så-sliten-idag-att-jag-skulle-mer-eller-mindre-dö-inombords-om-någon-snygg-kille-sulle-se-mig-nu"-sliten.


Förresten, jag börjar skolan imorgon!!!!!!!!!!!!!!! Om ni inte visste det och jag är SÅ peppad!

Disneykväll

Disney classics

The Black List

Under de kommande dagarna ska det komma upp en svart lista med portade personer från vår lägenhet. För er som missat hela lägenhets-grejen eller vill bli påminda om hur situationen ligger till. Jag bor här:

Och innanför dörren som är öppen bor jag i mitt rum. Men det som vi ser på bilderna delar jag för tillfället med Martin och Maria. Men Maria ska flytta och in kommer en ny kille vilket jag tycker kan bli lite spännande! Mitt tips till er är att aldrig ta mig seriöst förutom när jag får panik på grund av spindlar etc. Ett annat tips är också att inte lägga in för mycket egen tolkning i vad jag säger. Bra då har vi det sagt.

Men nu fortsätter vi, jag tycker det är jättespännande. För det är JAG som bestämmer. Så därmed kommer jag försöka få kontrollen så jag inte blir halshuggd för jag hatar att diska utan att vi faktiskt kan tjata till oss en diskmaskin från mr hyresvärd. Dessutom kommer det vara clean som in i bänken så länge jag har tid över men sorry boys, jag är en upptagen tjej oftast och nu när jags ka sköta både jobb, skola, familj och vänner lär jag inte vara särskilt mycket hemma. 

Jag tänker ändå poängtera den döda växten i hörnet på bild två. Den ska ut om vi inte vill ha den till julgran med glitter i till julen. Det får bli en diskussionsfråga med mig själv eftersom det är JAG som bestämmer.


Gula sidorna

När man är trött så är nog gula sidorna bland det roligaste som finns! Jag menar, Lev i Harmoni AB? Föreställ er hälsningsfrasen "hej och välkommen till ett liv i harmoni" från en dam, 45+ som lever i harmoni. Så efter lite bus i köket som ni kommer få se imorgon så är det dags att lägga sig.. Förhär hemma är det JAG som bestämmer.

I behov av en man

NOTE TO SELF: Det är ingen bra idé att klättra på köksbänken och tvätta fläkten för det kan hända olyckor. Vilket det i och för sig inte gjorde den här gången. Men om du klarar detta ska du inte fortsätta vara duktig och rensa ur sopsorteringshörnet om du är ensam hemma för det kan dyka upp en spindel och då vet du inte vart du ska ta vägen. Och att sitta på en barstol i tjugo minuter är inget alternativ. I framtiden planeras storstädning i skrymslen och vrår tillsammans med någon annan. Jag städar - den andre är hemma. Så har vi rett ut ett och annat nu eller? Alltså jag tycker inte om spindlar.

Städa städa städa

Finns så mycket att göra, dags att sätta igång?!? Sen ska det målas naglar och hämtas ut medicin mot ögat. Alltså kommer jag SE frisk ut igen!

Mardrömmar två nätter i rad

Inatt drömde jag att jag skulle dö om två veckor. Helt sjukt vad läskigt och obehagligt, helt plötsligt tappade jag allt som helst lust som fanns att gå till farbror doktor för att titta på mitt öga. 

Helt sjukt var det också när Sandra ringde mig och väckte mig ur en mardröm igår då jag i drömmen stod och skrek på mitt ex att jag hatade honom på en fest med hela min släkt på. Syftet med hans besök var att mina föräldrar ville att vi skulle bli tillsammans igen.

Jag förstår ingenting, varför kan man inte drömma om guld och gröna skogar när det börjar bli höst ute? ha? hur svårt kan det vara?!?!?!?

Världens finaste vänner

Igår dök Emilia och Sandra upp för en basic påfyllning utav magsäck. Så himla mysiga tjejer! Så vi kikade ut ett grymt snyggt nagellack av mina 36 (!) olika färger vilket jag målade naglarna i nu för tydligen skulle jag träffa dem idag igen. Vilket slutade med inköp av en almenacka och en dröm innan vi for till Emilias pojkväns hockeymatch.

Grym helg full av fina vänner! Som tycker om mig precis som jag är, även om jag ser ut såhär;

Och imorgon blir det fint besök på mölndals sjukhus med ögat och på grund av det så ser det bättre ut redan. Som vanligt, typiskt, man kunde inte tro annat. Ellerhur?


Mys


Hittade lite mysigt hemma i fredags


Slutat jobba

Och tillbaka i mitt liv igen. Så gissa vad det första jag gör är? Jo, målar naglarna skrikigt rosa. Det är en perfekt start på en sådan här dag som kommer innehålla allt från vårdcentralbesök till shopping och utgång med en mycket fin flicka.
Wow, vi behöver nya bilder. Denna är från 2007/2008 (?). Så kameran lär nog vara framme ikväll, tro mig.

Höööööst

Jag blir nästan tokig, jag älskar när hösten kommer för de fina kläderna gör det med. Speciellt vantar och mössor!

Mössa VitTorgvantar Vit
Jag hoppas kunna synas i coola torgvantar och en söt finstickad mössa till det!
Dessa är från Lindex för den som känner som mig.

Wishlist


 

+ ett par färgglada jeans och en snygg väst. Grr.

Fel

Man märker att något är fel när man märker att man vaknar 10:03 varje dag.







[Tänker inte be om ursäkt för inaktivitet för merparten av er läsare blir ju glada när ni ser detta inlägget. Jag ska bli bättre, någon gång i framtiden när jag väl inte jobbar och sliter som jag gör nu. Hej femtio timmar i veckan och sedan pendlingsavstånd på en timme vägen. Men ett jobb är ett jobb och jag gillar't. Iaf att lönen kommer på torsdag = handla mat på fredag = utgång på lördag = bli vacker på söndag.]

Popularitet

Jag vet inte hur jag ska forklara..... men man kanner sig jattepoppis nar man har 63 olasta mejl efter mindre an en vecka i utlandet. Problemet ar bara att nar jag kommer in i inkorgen sa ar allt reklam. Fan. Jag som ville vara lite poppis med att fa iaf ETT mejl som inte handlar om sko-utforsaljningar och billiga resor.

RSS 2.0