Stolt!

STOLT ENTREPRENÖR, STOLT TEKNIST!

Teknis teknis teknis, det komemr en ny kortege, hela staden festar, det kommer en ny kortege! (8)
- SSF HellDrivers


Ur the notebook

Vår saga.

Det var en gång en prinsessa som var djupt olycklig. Trots sina sexton år fyllda hade hon inte träffat sin drömprins än. Men så en dag fick hon kontakt med en kille som visade sig vara en underbart söt en. Han hjäpte henne när hon hade det svårt, stöttade och pushade henne framåt. Nästan direkt märkte hon att han var något speciellt med denna killen, han var inte riktigt som alla andra. Hon hade gått och förälskat sig i en kille hon inte träffat. Sån tur var besvarade han hennes starka känslor och de ville genast ses. I sommar skulle det ske, äntligen!

Och så en dag lovade killen att han skulle fylla på sin mobil med pengar så de skulle kunna fortsätta skriva till varandra. Han skulle göra det så fort lönen kom.

Två månader gick och prinsessan började tappa hoppet om att någonsin få se sin prins. Hon trodde han funnit en annan prinsessa han tyckte bättre om.

Prinsessan fortsatte smsa och så en dag fick hon ett svar, men svaret var inte från prinsen utan från hans vän. När  prinsessan öppnade meddelandet och läste vad som stod ville hon inte tro sina ögon.
Sånt här händer inte!, tänkte hon.

I två månader hade hon inte hört av honom med anledningen att han låg å sjukhuset! Det här händer inte, världens underbaraste kille som till och med skrivit en sång tillägnad sin prinsessa. Det händer inte honom!
Sån tur var, var han fortfarande vid liv efetr en allvarlig mc-olycka, där rinsen skadats allvarligt.

Prinsessan började gråta och hon grät i flera timmar. Det var en fredag kväll i början av juni som hon spenderade i ett sovrum hos sin mormor. Prinsen skulle genomgå några fler operationer men läget var enligt läkarna stabilt.Men prinsessan ville inte vara med om detta, inte när hon inte kunde vara vid hans sida.

Senare i veckan var prinsessan på en marknad där hon gick till en spådam som berättade att allt skulle bli bra, att en vacker dag skulle han hålla prinsessans barn i sin famn...


Sagoslutet.

Prinsessan vaknade nästa morgon och kände på sig att allt skulle bli bra iegn och vipps som det var ringde hennes mobil. På displayen stod det Prinsen och prinsessan blev helt till sig av oro, tänk så hade operationen gått fel?
Men det var en röst i telefonen som gjorde henne lugn, mannen som pratade var Prinsen, hennes prins. Han berättade att han hae klarat av allt och att han skulle bli bra till augusti ungefär. Han ville så gärna träffa henne och samma dag beställde hon en tågbiljett till slottet på andra sidan landet.

När prinsessan stod på perrongen och såg sitt tåg komma in så var hon hur lycklig som helst. Ommindre än fem timmar skulle hon få se sitt livs kärlek på perrongen i huvudstaden. Hon steg drömmandes på tåget och timmarna bara flög förbi och plötsligt var hon framme.

Där stod han med ena handen på höften, sökanes med blicken över folkmassan efter sin prinsessa och så fick han syn på henne. Båda började springa mot varandra som om det bara var de två på hela perrongen. De landade i varandras armar och höll om varandra i flera minuter och viskade små söta saker till varandra. När de sedan släppte varann så började de gå mot prinsens häst och vagn som skulle visa prinsessan sitt framtida hem. Och så frågade prinsen det mest underbara man kunnat flreställa sig. Han steg ner på ett knä och frågade henne med en blyg blick i ögonen om hon ville förlova sig med honom. Efetrsom hon inte hade åldern inne fick de gifta sig en annan dag.

Självklart tackade hon ja och prinsen satte  en underbart vacker ring runt hennes vänstra ringfinger och den passade perfekt. Men han ville ha det lite som ett bröllop och fick bära henne över tröskeln in till hans foaljé.

Prinsen och prinsessan hade en underbar helg tillsammans då de ätit gott och myst massor. Så kom timmen de inte ville möta, timmen innan prinsessans tåg skulle gå. När de stod på perrongen grät båda två till prinsessan sa att hon ville stanna hon honom för all evig framtid och det gjorde hon med. Och när prinsessan fyllde arton blev det giftemål direkt och en sprakande fest blev det!

De fick två små prinsessor och en liten prins tillsammans och levde lyckliga i alla sina dagar!

SLUT =)

Ur the notebook 16/7

Till dig min prins.

De dagar jag haft dig har varit de dagarna har varit det bästa jag någonsin haft.
Du är å vacker, söt och rak.
Du är ärlig, omtänksam och fin.
Men det bästa utav allt är att du är min.
Jag kommer vara din till tiden tar slut, en ängel som alltid kommer vaka över dig.
Du är min första riktiga kärlek och jag hoppas det kommer förbli du och jag för all framtid.
När jag skriver detta vet jag att du svävar mellan liv och död.
Jag kan inte beskriva hur jag känner mig.
Men på något vis känns det som en tornado som bara river upp hela mig.
I try not to cry darling.
Om du någonsin får chansen att få detta block hoppas jag att du känner dig älskad.
För redan när du skrev till mig första gången förstod jag att du är mer, bättre och helt underbar.
Jag tror aldrig att jag kommer älska någon så som jag älskar dig.
Oavsett vad som händer nu, ikväll eller det som redan har hänt kommer jag alltid vara med dig.
Jag komemr aldrig tappa hoppet, aldrig tappa tron, aldrig tappa kärleken till dig.
Du måste kämpa så som du alltid bett mig göra. Jag vill höra din sång, jag vill ge dig mitt hjärta.
Jag vill verätta att jag älskar dig, känna dina läppar mot mina, känna din kropp mot min.
Det känns som jag känt dig för alltid.

Med mycket stark kärlek, en symbol att du är älskad.

Från din prinsessa.

RSS 2.0