Världen rämnar

Min värld går under utan dig. Ingen kraft, inget mod och ingen styrka. Ingenting och allting samtidigt, vad känner jag? Ingenting. En kraftlös, ognistrande tjej gick från glad och sprudlande till detta.

Vad är livet värt numera? Vad tusan ska jag ta mig till? För en stund kommer mitt liv inte finnas, men kärleken till dig kommer alltid finnas till den återupptas igen.

Men vad tusan ska jag göra med mitt liv? Var hör jag hemma? Vem är jag?
Tiotusentals frågor men inte ett enda svar.

Shopping!




Det som får mig att överleva Utvandrarna, den är tjock men bra. Nagellacken är roligast, det bästa jag vet! Och rosetten får representera den jag älskar för han älskar den.


What to do with a lemon?

If life hands you lemons, make lemonade.

But, we'd like to add sugar, then market it, franchise it, and sell it to a major international
conglomerate as a fresh fruit drink.


Det var slutsatsen på Gustav Martners föreläsning igår på Folkan i Borås, en gammal teknist! Jag tog med mig två budskap, det ena ovan och det andra kommer här:

Gustav Martner har alltid velat vara annorlunda, han ville det så gärna att han fejkade synfel för att få glasögon när han var i min ålder. Dessutom älskade han sin specialbeställda tröja med texten "Eat the rich" på. Nu menar jag inte att man ska äta det rika, det kallas nämligen kannibalism och är olagligt i Sverige. Han ville vara annorlunda, han var annorlunda och nu är han världens coolaste. Han har varit annorlunda och kommit långt, säkert har det varit få som trott på honom fullt ut (som lärare exempelvis), förutom hans mamma, som är stentuff och min skolas bibliotekarie! Kan han så kan jag, annorlunda är vi båda två.

Jag ska ta mig till toppen en dag. Den dagen jag når toppen lovar jag att inte nöja mig.
Drömmar är till för att förverkligas, ellerhur?

Operativsystem

Tydligen har jag inget operativsystem enligt min dator, wonder what's happening??

PS jag är online på den nu.

Espresso house

Vi är på Espresso house efter en mumsig runda runt bordet med sushi de har på EEST, väl när vi ska beställa frågar CH; "Har ni espresso?" Varpå hon bakom disken ser smått förvirrad ut och svarar; "Självklart". Jag och Anna beställde thé. Mumma! Sedan kom jag tillbaka efter två timmar och drack en kopp till. Som tur var märkte de inte att jag kom dit för andra gången för dagen.


Snygging


Min soffa in my heart.


Vipps

Så var jag en soffa rikare.

Klockan tre tittade jag och mamma på saker som behövs när man flyttar hemifrån och för att få en prisuppfattning om vad kalaset kommer kosta. Koppas har jag, lakan har jag och glas med. Och säng, sängbord, hyllor och en pajform från Danmark. Men vad saknas? En soffa!

Via IKEA och MIO hamnade vi på blocket och där var en soffa utan barn, tobak eller husdjur. Perfekt! Ringde tio över tre till Borås, var där kvart i fyra och kom hem vid kvart över fem. Femtonhundrakronorjämt fattigare.

Sen kom jag hem och fick inte in soffan i mitt rum. BINGO! Men tur är att vi har en man i huset som skruvade och fixade och tillslut fick in soffan i mitt rum. Det är i den jag ligger nu, mysfaktor 10/10!

Bilder kommer imorgon! =D (JAG SKA TILL SKOLAN WOHO)

Resultatet: MUMS!




Recept från tidningen hembakat.


Ändrade planer


Förutom att titta på tv ska jag baka en sån här kaka till familjen! Jag? Nej, jag mår bara illa när jag ser den. Dumma tabletter.


Officiellt

Nu är det officiellt, jag har blivit tv-iserad. Reklam-ifierad och tvtablå-ifierad.
Eller vad det heter, jag kan onödigt många reklamsnuttars alla repliker såsom felix, där farfar sitter vid bordet; Tack för maten den var platt, mitt på bordet stod en katt, katten hette Jan Lars Evert Magnusson. Evert? Ja, det är jag själv som har döpt honom. Ungefär. Jag vet precis vilken reklam som tillhör vilket företag och det som sticker ut starkast är H&M vars reklam är uppdelad i tre fack, det är lite unikt.

Inte heller något nytt finns att klicka hem som jag inte vet om, inga tidningar jag inte läst och inga bloggar jag följer som inte haft mig där. på forumet där jag håller till finns säkert inte många trådar där jag inte har kommenterat och på facebook och bloggen är jag bara död. För jag känner mig så borta i huvudet.

Kul? Förresten är Linnea min favorit i Idol. 


Angående förrförra inlägget

Mamma köpte tre tidningar till mig idag!

Tidningen som klär dig

+ okänd jag inte kommer ihåg. Den ligger på köksbordet och jag vet inte vad den heter.


Fredagen den 13-1

13-1 = 12

Japp, mitt liv är ganska tråkigt.
Sedan i tisdags har de sett ut såhär:

Mamma väcker mig kl 7 och ger mig medicin.
Jag somnar om och vaknar runt 11.
Frukost börjar jag tänka på vid tolv men får inte tummen ur förrns ett.
Jag tittar på ANTM från igår, Oprah, Extreme home makeover, ANTM för idag osv.
Under tiden sover jag och lillebror kommer hem.
Mamma kommer hem och senare kommer min låtsaspappa hem.
Middag serveras, middags äts.
Navy CIS kl 17:55.
Nyheter, sova, nyheter, sova.
Jag går och lägger mig vid nio.

Men idag! Då ände det annat.
Det var andra program på tvn, jag åt pizza till frukost och det är idol.
Dessutom kom lillebror hem tidigare.

Någon som vill byta?


Jag älskar min mamma

Det enda jag gör är sover. Jag ligger hemma, nyopererad och slö. Äter starka tabletter mot smärtan och får mig att må illa. Inte har jag duschat på evigheter (tisdags morse) och inte ätit som jag ska sen tisdags heller. 

Men min söta mamma kom hem med kompresser, medicin, nya underkläder och två mat och bak-tidningar jag kan bläddra i. Hon är världens bästa som väcker mig vid sju för att ge mig värktabletterna för jag inte ska ha ont när jag vaknar. Hon handlar åt mig och ber mig välja vilken mat vi ska äta till middag för jag inte har någon aptit. Jag har världens bästa mamma helst enkelt, som äter middag i soffan med mig för jag inte kan sitta upp på stolar för det gör ont. 


 





















En dag på SÄS

Sjukhuset, en dag på sjukhuset. En dag hemma blev det sen.
Så nu ligger jag i sängen, går som en tant på ålderns höst med ryggskott. Evetuellt har hon gjort nummer två i byxan med. Så ser jag ut. Så läkaren sa att jag inte får röra mig avsevärt mycket idag eller imorgon. Inte bada, vilket vi ska göra på idrotten på fredag (läraren kommer döda mig pga mycket sjukheter som detta och min tå), ingen fysisk aktivitet helst på två veckor. Stygnen tas bort om tre veckor, skoj!  

Med två ipren i kroppen och två alvedon och 38 graders feber måste jag säga;

FY TUSAN VAD JAG HAR ONT! ALDRIG, ALDRIG MER!

Dags för att plugga

Livet är inte alltid perfekt men jag tänker på de studer det är perfekt. Inte idag.

Så nu ska jag skriva ett mysigt nationella prov-tal i svB och plugga rättskunskap.
Eller så bakar jag något jag inte kommer äta ändå!

Tjingeling!

Oj vad hände här?

Idag har det hänt mycket, men inget som skulle hända. Jag skulle inte gå på bio idag, jag skulle heller inte fika. Jag skulle inte åka till Göteborg och inte heller äta någon annanstans än hemma. Inga strumpbyxor skulle få följa med hem och inga känslor skulle behövas kännas. Inga pussar eller kramar eller någon sen kväll utomhus.

Men så kan det gå och så gick det. Allt som allt är allt okej, tror jag.

Marmaduke!


Moment 22

Jag har sökt lägenhet men hatar att vara ensam. Jag har sökt lägenheten ensam med.

The Beiis day goes fail

The Beiis day.

En dag vaknade jag, jag steg upp, jag duschade och gick och la mig igen.

Men inte idag! Idag skulle jag nämligen träffa Becca och plugga i stan. Det första som sker är att jag inte orkar min frukost och jag som måste ha koll på min kost just nu och mer eller mindre måste äta efter mått. Töntigt? Men jag vill faktiskt komma i en fin balklänning innan sommaren.
Fail number 1.

I alla fall, mamma ska köra mig till bussen som går 7 kilometer bort och helt plötsligt, 15 minuter innan bussen ska gå ( det vill säga vi måste åka NU, nästa går om en timme ) så hittar vi inte bilnyckeln. Bilnyckeln har min låtsaspappa med sig på jobbet.
Fail number 2. 

Jag står vid busshållplatsen fem minuter innan den ska komma och endå är jag millisekunder från att bussen kör förbi mig, jag får springa ikapp den och kommer med. Behöver det föklaras mer?
Fail number 3.

Bussen stannar på fel hållplats
och säger att det är sista hållplatsen fast det klart och tydligt står att den ska åka till resecentrum och att den alltid gör det.
Fail number 4.

Jag träffar Becca i alla fall och efter ett varv ärenden på stan hamnar vi i skolan bibliotek. Bibliotekariernas miner var obetalbara! Vi pluggar hårt tills hon börjar må dåligt..
Ingen direkt fail. Bara otur. Eller säg vad du vill, det är lov och vi är i skolan.

Sedan går jag till Lindex, Kappahl och flera andra butiker, hittar ingenting alls. Det är ju rea. Jag hade velat ha något nytt i garderoben. Tolka det som ni vill.
Fail number 5.

Jag åker sedan och handlar två av de fem sakerna jag lovade mamma att handla plus mjukost och tuggummin.
Fail number 6.

På väg hem så åker jag en buss som stannar på en hållplats längre ifrån det vanliga, fine tänkte jag! Mamma hämtar mig ändå. Hon blir sen. Det börjar regna och mitt paraply går sönder av blåsten.
Fail number 7-8-9.

Dyngsur kommer jag hem med humöret i botten och utan mat i magen. Kul! Dags att sätta sig ner vid datorn en stund tänkte jag. Nähä, det börjar åska och när jag stängt av datorn så blir det klarblå himmel och jag fastnar vid Winx club på nikelodeon.
Fail number 10.

Hur har min dag då varit? Hmm.. Bättre än den som ägde den där stora traktorliknande saken på bananpiren i Göteborg som föll i älven, numera ligger den på 7-8 meters djup. Jag hade dessutom en bättre dag än Stena Lines terminal i Göteborg. Landgången blåste ner eventuellt stöttes ner av kastvindar mot fartyget.

Se hela bilden

Se hela bilden

What a gorgeous day!


Klänningar

Fortfarande är jag utan baldejt.. men klänningar vill jag ha! Helst flera stycken!

Taylor Swift – The Story Of Us







Ååh.. någon som vill sponsra? Jag lovar er att få både reklam och pussar i mängder!


Ni kan inte ha missat Oscar?!


Den sötaste ungen någonsin, inte ens den som hatar barn kan stå emot att le. Tänk vad stolt jag hade varit om det hade varit min lillebror. Mina bröder; 10 år och pärlar pacman-glasunderlägg, 16 år och tycker om datorn och 3 år, där bilar, bussar och flygplan är det bästa som finns.

 I lille Oscars värld är högvakten det bästa som finns.


Vilken helg!

Helt galet, jag har verkligen börjat mitt nya liv nu. Jag orkar inte med hur jag har misskött mig själv. Nästa sommar, då ska jag vara slimmad och snygg!

Nu ska jag fortsätta plugga och varva med någon ny rolig serie. Igår var det Kungarna av Tylösand.
Min åsikt? Fy tusan vad människor kan trigga varandra och bli så knäppa!


RSS 2.0