14:45 - 15:30

Idag flyger jag och mamma iväg på vår mor och dotter-semester. Det ska bli helt underbart! Så ni vet varför bloggen ligger som död. Ni ska dock tänka på mig, med ett glas vin i handen, på stranden, i Bulgarien. Ni ska tänka att jag njuter utav livet och vara gröna utav avund. 

Även om resan börjar bra, med en liten försening från 14:45 till 15:30. Men whatever jag ska flyga iväg till sol och värme!

Nytänkande bebisträning

Under en diskussion på jobbet om hur man tränar bäst med bebisar nämns följande aktiviteter: Lyft med liten bebis, lyft med mellanstor bebis och lyft med stor bebis. Sedan kom vi in på kast med litet bebis, kast med mellanstor bebis och kast med stor bebis.

På det senare inser vi att det inte är särskilt passande att kasta bebisar. Men fotboll och basket då? Då måste man vara uthållig.........


Passande bild från tidningen mama.

Typ katastrof

Jag insåg nu i helgen att jag inte fixat en hemförsäkring. Vilket gör att det är en väldigt dum idé att åka på min studentresa som börjar på lördag. 

Men jag har ju valt rätt bolag om man säger så. Lite gratisreklam eller vad man ska säga, men länsförsäkringar är guld värda ibland. Efter jag hade tecknat en hemförsäkring så stod det klart och tydligt att allt gäller från och med nu förutom reseskyddet. Jaha tänkte jag och svor lite för mig själv. Vad tusan gör jag nu?!?!?!?

Tack alla fina människor på kundtjänst, ibland så älskar man er. Så idag ska jag inom kontoret i Borås för att betala så jag får reseskyddet hos LF Göteborg. Men det går och jag får resa och allt löser sig! Ibland mår man bra!


Höhö, mina grymma illustrator-kunskaper...



Angående situationen där ute

Jag tror jag överreagerar faktiskt. Men sedan i fredags morse har allt gått käpprätt åt skogen och sedan jag hörde om vad som hänt i Norge känns det som jag lever lite som i en bubbla. Inte för att jag kände någon personligen men det hade lika gärna kunnat hända här, det hade lika gärna kunnat vara mina 85 vänner som blev mördade och det kunde lika gärna varit mina bästa vänner som jag fått se bli skjutna mitt framför ögonen på mig av en man utklädd till polis. 

Men det är inte bara därför det känns som jag lever i en bubbla, jag tycker synd om alla anhöriga och alla som varit med om de två attentaten i Norge. Men vad som skrämmer mig mest är människors tankar. Vad vet jag om någon planerar samma sak för något parti i Sverige, kanske för partiet där jag engagerar mig i. Kanske är det människor i min omgivning som det händer någon gång. 

Visst ska man inte tänka så men det är läskigt att de tankarna finns där hos människor. 

Jag skickar mina varmaste hälsningar till alla anhöriga och alla som blivit påverkade på ett eller annat sätt via det här fruktansvärda attentat. Varför kan inte människor bara se att alla är lika värda och att man inte ska skada någon annan?

Jag vet inte, imorgon kommer bli en minst lika tuff dag som igår och idag. Det är jobb på gång och jag tror seriöst att om detta kommer på tal så kommer jag bryta ihop. Sådan stark känsla för det är så nära men känns så främmande, det ska liksom inte ske. Punkt slut.

Mina tankar går till er alla där ute men främst till anhöriga och direkt påverkade. Och till er allihopa väll jag bara säga att vi måste leva ut våra drömmar och leva vårt liv och ta tag i saker och ting. För det behöver inte vara ditt fel, vad som helst kan hända och när du väl står där på livets höst vill jag att ni ska tänka på vilket bra liv ni haft och hur nöjda ni är med vad ni gjort med ert liv. Så gå ut och njut lite extra!

Min sambos post

Det är så kul, efter att ha bott i princip själv hela sommaren så kommer snart mina sambosar hem. Eller det är vad jag vill kalla dem i alla fall. Den ena verkar dock mer populär i brevlådan än den andra så att säga och jag började få lite smått panik å hans vägnar för han hade ett paket som ska hämtas ut innan nästa måndag. Så snälla söta jag mejlade honom och fick som svar att jag skulle öppna hans post, gaaaaah! 

Har ingen av er liksom drömt om att få öppna en främlings post och i hemlighet lära känna denne? Det är vad jag gjort nu!

Storkok och lagerbrutta

Jag längtar tills imorgon för då ska jag få äta min taco-lasagnette som jag gjorde idag. MUMS! Well, nu borde jag sova så jag kommer upp imorgon och iväg till jobbet. Riktig lagerbrutta!

Dumma norrmän och dryga stockholmare

Det är gothia cup och det märks.

Två veckor kvar


Om två veckor befinner jag mig i Bulgarien och lever livet med min mamma. Resan fick jag i studentpresent och jag tror det var en av de allra bästa för en resa är en upplevelse och den kan man aldrig jämföra med något materiellt någonsin. Tack världens finaste mamma (med familj).

MORD

Jag känner mig lite som en mördare om sommaren, jag går runt här hemma och de finns överallt och de går mig på nerverna när de surrar omkring mig. Jag tar tag i mitt mordvapen och då börjar jakten, jag sveper fram i min långa svarta kjol och väser med den mest mordiska stämman jag kan få fram. Jag tänker ut en strategi och skrämmer gärna mitt offer om den finns vid fel tid på fel plats. Jag tänker högt och svär lite och avslutar med "de jävla flugorna ska DÖ!"

ANTAGEN

Woho, imorgon blir det lite vin och skoj med de allra bästa (jag kommer vara dödens trött, jobb jobb jobb). Men syftet med det här inlägget är att jag ska låta er veta att ännu en student vill ha era skattepengar och jag ska börja plugga den första september med kärnkurs i socialantropologi och detta ska nog leda till en egensydd examen inom samma ämne. 

Så tack för att ni jobbar och sliter, det värmer i kylan om man nu betalar för värmen och är heltidsstudent. PS. Jag jobbar med så jag bidrar nog lite själv med.

Ögonsten

Synonymer: ögonsten, favorit, älskling, juvel, skatt.

Myggbett

Jag slår vad om att alla ni har ett myggbett just nu. Detta kliar som tusan, ellerhur? Och när man väl börjar klia så slutar det inte, ellerhur?

Jag ville bara berätta att jag har precis fått årets första myggbett! 


Dagen börjar bra

På väg hem färgar min plastpåse av sig på mina händer och mina shorts = jag har inga rena shorts. Men men, det är egentligen bara lite otur som kan ske precis när som helst. Men när jag tappar nycklarna till mitt rum efter att ha öppnat dörren så de sitter fast där under .... jag ger upp. Idag är en dag i sängen punkt slut.

Sova eller inte sova, det är frågan

Nu har jag legat i min säng ganska länge och frågan är om jag ska sova eller inte.

Fördelar:
Jag slipper vara trött imorgon bitti
Jag kommer ha extra energi imorgon kväll
Jag kommer kunna sova på bussen hem imorgon

Nackdelar:
Jag kommer vara trött imorgon bitti
Jag kan inte lyssna klart på radioprogrammet jag lyssnar på
Jag kommer kunna sova på bussen hem imorgon

Äh, jag är nog vaken tills jag inser att det är lika bra att somna, oavsett vad kommer jag sova på bussen imorgon.

I'll be back in GBG at 11:00 så se upp! :D

PS. Min kamera är paj.

Människor i allmänhet

Det finns ett par människor som sårar en utan att ens tänka efter. Utan att ens blinka, och helt plötsligt står man där och undrar hur mycket man ska försöka ställa upp och fixa men att sådär ett par dagar innan stå med skägget i brevlådan är inte trevligt. Ja, hoppsan så dumt det blev. 

Men man får ju ta människor för vad människor är och inte vara för judgeful för då funkar ingenting. Finns det intresse så blir det av och finns det inget så är det lika bra att ställa in.


Fina, fina bloggläsare, idag vinner jag både Miss Vem-Gnäller-Värst och Miss Vem-Tycker-Mest-Synd-Om-Sig-Själv. Tack för ni läser. Ni är guld värda!

Iväg och jobba

Nu drar jag hem igen, hem till kära mamma och ska stanna till på söndag-måndag någonting sådant. Gott med lite cash.

GLAD OCH ARG

Ja, vi börjar med det dåliga, jag ska jobba kvällsskift imorgon tydligen men det finns ingen kommunikation hem. Så det blir ringa mamma och be snällt. Det känns inte helt okej eftersom jag helst vill vara självgående och självförsörjande. Dock ska jag ringa min arbetsgivare och se om jag kan få komma in tidigare och/eller sluta tidigare för jag klarar inte av att behöva bli hämtad klockan tolv mitt i natten. Det spelar heller ingen roll om jag hade haft körkort för jag har ingen bil att köra ändå. Skulle heller aldrig ha råd att ha bil. 

Dock har jag haft en supermysig kväll med fint sällskap. Jag har nog världens finaste vänner! Efter ett varv i stan och via Matilda tog jag bussen hem och nu sitter jag här ensam och mögglar och undrar hur i helvete jag ska komma hem efter jobbet imorgon. Jag borde nog sova nu i alla fall.

Mer om pojkarna blir det snart och jag lovar att ge lite klarhet i det hela. Det diskuterades livligt idag om att ha en hemlig blogg om bara dem, grrr. Nej men kanske en underblogg till den här. Jag har aldrig förnekat att jag älskar pojkar och just nu finns det en person som jag inte kan slita ögonen ifrån. Ge mig lite mer snälla.

Fin dag

Sovmorgon, matlåde-delivery a la föräldrarna, cykeltur innan frukost, tvättning, fotbehandling hos mary kay och hem till soffan, nagellackning och musik med lite ost och kex. Det enda som saknas nu är lite sällskap så hade jag varit nöjd. Dessutom är fötterna helt fantastiska! Jag kanske ska dit på måndag igen beroende på om jag jobbar eller inte. 

Så dagens stora fråga är vad jag ska ha på mig imorgon och vilket nagellack jag ska ha. GODNATT.

Tar tag i mitt liv igen

Jag borde verkligen ta tag i mitt liv. Usel kost och usel motion bara för jag bor själv. Så idag måste jag typ laga mat till lunch till jobbet imorgon, eller så gör jag det imorgon kväll. 

Men nu ska det sättas igång en tvätt och sedan ska jag ut och gå en runda innan jag kommer hem och gör mig en omelett. Jag bor ju på världens finaste ställe, Göteborg, så jag lär nog hitta någon fin slinga att gå varje ledig dag.

Jag ska bli snygg och uppfylla en dröm jag än så länge håller hemlig. Antingen det eller så vill jag bli som på bilden. Ascool.



Metallica och besök

När jag kom tillbaka hem från Borås så hörde jag direkt musiken från Ullevi och The Big Four-konserten. Jag hade så gärna velat vara där men jag nöjde mig med SVT play och öppna fönster då jag hörde klart och tydligt hela konserten. Well, den tog slut den med och jag som aldrig tackar nej till fint besök, fick ett mycket gott sällskap för en timme av H som tittade in eller bankade på dörren. Hade jag inte vetat om att han skulle komma hade jag dött av en hjärtattack. 

Nu är det sovdags, nu kan vi inte vända på dygnet innan jobbet börjar även om jag hade velat det och spenderat nätterna uppe med fint sällskap som idag. Men jag var tvungen att berätta för er om vad som hänt och för att beskriva känslan så är jag helt kolugn, stilla, trött och glad. Jätteglad att jag fått tag i H och som kan tänka sig att dyka upp lite då och då när jag känner mig socialt undernärd. Dessutom är han väldigt trevlig och ser mycket bra ut för att ta i, i underkant. GAH.

- Mer detaljer kommer när det sker, kladdkakan står kvar här i min kyl och väntar.

Som på rosa moln

Nu ska jag somna på rosa moln. Hemligt hemligt hemligt men så spännande så det pirrar i hela kroppen, ge mig bara mer. Så nu befinner jag mig hemma hos mamma men jag drar nog hem imorgon eller på söndag beroende på vad jag känner för. Sen har jag ett fint uppdrag tydligen, baka kladdkaka. Direkt från H. 

ORDER BLIND LYDNAD. På rosa moln.



JOBB

Äntligen ett jobb. Nu är det bara lite problem och jag har smakiga detaljer om mitt liv men för att inte skada någon så nämner jag personer vid bokstäver valda helt utan baktanke.

Vi har H, P och K och det var ungefär dessa det handlar om. P har legat mig varmt om hjärtat men finns inte längre i mitt liv men jag är så nyfiken på H att jag tror att jag ska dö och lite mer än så typ. Och K finns bara där av ingen egentlig anledning. Och nu förstår jag helt plötsligt vad jag vill. WOW. Grymt jobbat.

EDIT: Nu tror jag att jag till och med förstår varför jag städar som en tok. Hoppsan.

RSS 2.0