Konstigheter

Jag vet inte vad som händer, det är lov och jag är glad. Förutom att halva min vänsterhand strejkar, den har gått i sömnläge och pirrar sådär äckligt härligt ni vet?

Imorgon skall det handlar födelsedagspresent till min pappa och övernattning i Göteborg. Jag längtar! Har ni tur så uppdaterar jag imorgon igen, gör jag det inte så har jag det förhoppningsvis bra. Om jag inte exploderat eller något, det är ju bombhot mot centrala Göteborg imorgon, lite småläskigt, men jag ska ju bara byta buss. How hard can it be? Jag ska ju till världens säkraste ställe, Frölunda Torg, speciellt nattetid. Fast jag ska ju dit på  dagen.



Ni som känner mig vet att jag ljög om det där med att bara byta buss. Jag kommer nog titta lite i affärer med. Attans också!


Enkel lycka

Camille Bra, plunge shaper
I form av att denna kära följde med hem. Så sjukt cool (och billig).


Halloween

Ännu en gång, alla ska fira det. Utom jag som ska vara hemma och måla naglarna på lillasyster om jag har tur, jag ska i alla fall till pappa. Det vill säga mys med småsyskon! Nu blir ni avundsjuka right?

Inte ska jag klä ut mig i alla fall! Punkt. Slut.

Novemberlov

Imorgon är det sista dagen innan lov, och hur känns det? ASBRA!
Lovets planering är dock full, men det är strunt samma, here we go.



Idag ska jag på clubkväll på Change. Extra rea i knallerian, när kommer jag hem? Skit samma! Jag har laddat på pengar och nu ska jag gå loss även om jag inte har pengar. Kanske tar jag en sväng via Village med och köper present åt pappa som fyller år. Jag som lovat honom en whisky om han betalar den, hur går det ihop? 1+1=2

 

Tjingeling!


VILLAGE

Min favoritbutik!




Om du vill fjäska eller bara gratta pappa på fars dag som är ganska snart eller säga till mamma att hon är bäst. Ge dem du tycker om en alldeles egen kopp!


http://np.netpublicator.com/netpublication/n41091957


Get out (-fit)


Helknäppt flanellskjorta från Cubus och jeansleggings från kappahl.
By the way, jag älskar min tapet!


Berg och dalbana

Livet går upp och ner och just nu är jag nere. Typ på andra sidan jordklotet, har grävt mig igenom jorden och kommit till Kina. Eller vad sa man när man var liten?

Nu ska jag springa ut i köket och äta thai-ig kycklinggryta med tagiatelle, mums! Hela världen i en munsbit.
Jag lovar dessutom att lägga upp en bild på min favorit-outfit, dagens.
Och då innehåller bilden min nya hårfärg. Jag börjar vänja mig!

Wait and see!


Bal eller inte?


Men om jag hittar en baldejt så blir det nog en sådan här blå klänning. Sydd efter mina mått!


Dagens flopp

Jag misslyckas jämt. Jag kommer aldrig komma någonstans i mitt liv. Dumma högskoleprov. Dumma USA-resa och dumma framtid. Jag vill ingenting. 0.2p ifrån. Det suger. Allt suger.

Dessutom är jag hemma för min pojkvän blev sjuk.

Dam, damm, dammig, damig?

Inte nog med att alla som läser den här bloggen har en bild av mig. Jag bryter den just nu, jag har precis skruvat isär min dator och satt ihop den igen. Coolt, ellerhur?

Vill ni veta varför? Den var dammig.

Färga om håret



På något vis ska jag färga håret på söndag! Få bort de gröna nyanserna och sedan lägga i ljusa slingor någon gång. Skönt! Hoppas även att vattnet inte påverkar mer, koppar är inte kul.

Tiden går för fort

Imorgon är det fredag och då är det helg. Då är det bara en vecka kvar till lov. Jag som har längtat efter detta lovet och vad ska  jag göra? Plugga.

Jag ville bara säga det.

Men helgen hoppas jag blir bra, högskoleprov (remember, remember) och mys med världens bästaste. Låter inte det toppen?


Tisdagens citiat på torsdagen

Lärare: Jag förstår att ni dör när ni läser det här (visar upp boken) så inför provet nästa vecka så ska jag plocka ut sidor åt er som ni ska läsa. Jag vill ju inte att ni dör! För dör ni så har jag inget jobb och då blir jag arbetslös. Det vill jag ju inte! Man måste ju vara lite egoistisk ibland.

Klassen: Ööh, jaha? *förvånade*

Suck

En som suckar är ju en suckare. Logiskt sett kan man översätta det till engelskans suck och är man en sucker så är man en fölorare. Så sucka inte. Erik gör det, join my party. We have cookies. Eller något.


Söta kineser

Idag kom årets kineser till vår skola. Jag tittade nyfiket på när de gick ut bussen och de tittade lika nyfiket på mig och mina kompisar.

Då undrade jag om de verkligen aldrig sett missfärgat grönt hår, för det har jag.


Livets goda stunder


Älskling.

Hej! Jag vill skapa ångest!



Högskoleprovet
ska göras den 23, alltså om mindre än en vecka. Det är det sista jag hinner göra då jag är i USA vid nästa tillfälle. Galet, men jag ska söka till universitetet. Om ni undrar var så är det bara tänka på min kära hemstad! Jag flyttar snart! (Alltså har jag precis hittat en UNDERBAR billig lägenhet med inflyttningsdatum 2011-01-01. Dock är det för tidigt, tänkte ta studenten först.)

Nu ska jag nog tävla med mamma efter en genomgång av min garderob. Tjohej stökigt!


Klockan är halv ett, solen skiner och jag har nerrullade persienner.

Extra tid à 69 kr


Hela vägen från Buttericks.se!


Skruvat!

Välkommen till mitt liv, nu är det lite nyheter här på bloggen i form av ny text på headern! Det och en galet bra kväll igår och mensvärk idag. Är inte livet underbart?

Vill ni veta en sak till? Jag LOCKADE mitt hår igår och det blev helt skruvat! Bilder kommer..

Dagens önskelista:

Tanja SEK 599, Svensk - NELLY.COMPilgrim Earrings SEK 69, Pilgrim - NELLY.COM

Dock har mamma köpt en superfin klänning till mig idag! Den får ni se ikväll om ni har tur!
(Jag vet att klockan är fem, det är lördag!)

Tå-nytt

Efter att ha slösat på skattepengar och varit hos läkaren säg ungefär varannan dag i två veckor så opererade jag bort halva tånageln. Sedan var jag så borta i huvudet att jag åkte hem och missade högskolan, det var så himla konstigt när de bedövade min tå. PÅ FYRA STÄLLEN!! Blodig och stor som en boll var tån innan ens doktorn kom. Sedan var vi fem personer på ett utrymme på 8-10 kvadrat och jag med mina gröna tånaglar började böla.

Mespropp som jag är så har jag bara legat i soffan och tittat på tv sedan jag kom hem, sånt man egentligen inte hinner göra när man går på gymnasiet. Det var sånt man gjorde i nian och ändå klarade man att sluta nian med hyffsade betyg. GALET!

Önskelista:
Wildflower by Kenza Stövletter


Lockiga lockar eller böjiga böjar.

Eller bara lockiga böjar, vad vet jag? Idag har det hänt mycket roligt!

1. Efter ett fint besök hos min nya favoritfrisör,under min studiedag, så såg jag ut såhär!
2. När jag kom hem låg COSMO och väntade på mig så kärt på matbordet.
3. Jag har druckit chailatte. En bra start på resten av dagen, eller vad brukar jag säga?



Alla goda ting är tre. Om inte måste man prioritera.


Popcorn

Åh popcorn, poppiga popcorn, alldeles lagom poppade.. Tänk vad gott det skulle vara med smörpopcorn, sånna som vi har i skåpet i köket.. Det var tanken som kom upp i huvudet på mig. Men vet ni?



Jag poppade inga och tänker inte göra det heller. Det har jag bestämt.
Så bilden kommer härifrån.


Weird love

Nu skimrar håret bara lite i grönt, så sjukt härligt! Det går nog bort snart!


Retarded men jag älskar den skjortan oavsett..


Hjärtan och sånt där trams?

Jobbig storasyster jag är, eller så är det min lillebror som är jobbig.
Igår såg vi en film (innan mina föräldrar kom hem från huvudstaden) som hette Apocalypto som enligt min 10åriga lillebror mer eller mindre handlade om en flykt, indianer och hur man skär ut hjärtat på andra.



Hans pappa blev minst sagt förvånad och jag, jag fick en baddräkt! På torsdag börjar jag!

Men nu, back to re-do my hair. Un-greenify it.

Toodeloo!


Storstdstjej

Ligger här med en pojkvän på min arm, som varit uppe tidigt stackarn och cyklat till mig. Efter två goda filmer och lite mat JAG lagat är det nog dags att vila lite tror jag.

Jag har aldrig märkt att det är så tyst där jag bor som jag gjort idag, jag menar det är så tyst att man blir orolig om något dunsar till eller om något rör sig utanför mitt fönster. Jag vill ha tillbaka mitt storstadsliv.

Jag är trots allt en storstadtjej fast på landet.


Ironi

Jag är så jävla klantig! Min tå som nästan läkt (efter äckligt nageltrång och överexponering av vävnad) så missade jag läkatiden idag då jag var mer eller mindre sjuk och ovanpå det pillade jag upp såret och hade blod i hela huset. Stackars lillebror som blev mutad med att få vara uppe längre än vanligt om han hjälpte mig att torka upp blodet, somnade tio över nio, då han brukar lägga sig. IRONI

Tupplur

Under en tragisk historia om Madeleine McCann så råkade jag somna efter x antal googlingar. Tragiskt. Vaknade lagom till NCIS typ två timmar senare. YAY!

Sedan var det idol och då somnade lillebror. Kul.

Bortskämd, slapp och skype-kväll

Just nu känner jag för att bara slappa, känna mig bortskämd och spendera hela kvällen på skype med pojkvännen. Inga frågor? Nä, trodde inte det heller.


You make me feel happy. You make me feel me.


Resesömn

Att somna på bussen är så himla lätt, men i sängen inte alls. You wanna know why?

LÄS HÄR


RSS 2.0