Farligt

Farliga leenden och många minnen ger farliga tankar och drömmande planer.

Unbelievable, unbelievable

Bästa boken genom tiderna är lånad nu till efter hemkomst från staterna. Hinner nog läsa den två gånger innan dess, underbara, underbara kärlekshistoria. Jag blir kär bara jag läser den. Tänk om man levde i den boken..


Just nu

Just nu sitter jag med en dubbelvikt värmemadrass under fötterna och täcke över. Det är kallt här och jag dör av kylan... Eller inte riktigt.
Så jag tänker djupt vilken hårfärg som passar mig bäst, vill så gärna bli blond igen som jag var på bilden nedan. Önskar det gick på ett kick och på köpet skulle jag få hår ner till midjan.

Jag menar, det är USA snart sedan är det två veckor och bal med Johannes som min baldejt heter. Synd om er som inte får gå med honom, han är grym!

(Och jag tänkte köra lite disket gratisreklam för hans blogg här utan att han vet om det än, http://hjopp3.blogspot.com/ )



 

Vilken hårfärg föredras? Blondes have more fun I say.


TODO

Roligast att göra innan USA blir utan tvekan att skriva en önskelista tills jag fyller 19 och till studenten.


Fick plötsligt sug efter

fingermarie.jpg

Mina favoritkex när jag var liten, så himla goda. Det blir nästa veckas inköp eller beställning från ica. Vill ha!


Nyheter i garderoben

Jag bor i mitt stökiga rum, där trivs jag som bäst förutom i mina nya jeansleggings storlek 38, galet.

Äntligen. Kärlek på riktigt.


Safe in your arms

Samtalsämnena är många. Jag älskar dig.

Dans

Morgondagens lektion är min och det blir dans, hoppas jag inte klantar mig. Jag vill så gärna.. Musiken är allt från bailando till wake me up before you go-go! Allt med en tvist av minnen från när man var liten till nu.

En månad idag


Du lyser upp min dag, varje dag.
It's almost unreal.


Odd

Mamma ropar på mig klockan halv tio och säger att hon behöver hjälp. Hon ville att jag skulle baka en kaka. Jag bakar en kaka klockan halv tio en onsdagskväll. Odd.









All anledning för allsång

Nu finns det all anledning att glo på allsången i sommar, denne snyggingen ska bli allsångsledare. Jag har längtat som en tok! Nu kan man enkelt förklara sig om man vill se allsången, man måste se snygga Måns Zelmerlöw, man bara måste.


Foto: LindaLarsson från mzw.se


En dröm ger åt tanken vingar

Så det blir verklig då,
I drömmen du allt betvingar
och allt du vill ha kan du få.
Och om du på lyckan väntar,
så kan du finna den en gång.
Fastän ditt hjärta kanske gråter
så kommer drömmen åter
och kärleken vaknar en gång.
- Askungens möss

Jag har tänkt läääänge på att fixa i ordning min ipods utbud av musik. Så nu ska det raderas en himla massor, har ju listor kvar från när jesus gick i kortbyxor..

Sjukt tråkigt att vara sjuk nr 2

Jag är förkyld upp över öronen och vill inget hellre än att bli frisk, strunt samma om jag missar skolan nu och attd et kan vara skönt, men inget är så jobbigt som förkylning. Eventuellt magsjuka. Men ni förstår min poäng. Men när jag vaknade i morse loggade jag in på blogg.se och såg att jag hade 15 nya kommentarer och 40 unika läsare, så jag har sökt internet runt för att hitta var alla kommer ifrån men inte kommit fram till något än. 

Imorgon ska jag gå till skolan oavsett hur sjuk jag är för tydligen har min pojkvän en överraskning och jag måste vara i skolan för att få den. Undrar vad det kan vara!? Det är ändå en månad sedan vi blev tillsammans imorgon..


Onda planer

Beiis: jag har två onda planer, men alla goda ting är tre så jag får hitta en till..

Botox, a miracle

Våren är på gång, jag ville bara säga det. Som botox är för ansiktet är våren för året. Som botox är för den som hatar rynkor är våren för mig. Jag hatar rynkor. Jag vill inte bli gammal!

Så går man ut för att snyta sig så sitter räddaren i nöden där (inte strepsils) utan Anna och hon har godis, farligt...


Räddaren i nöden


I heart summer

Lösningen på alla sommarens problem.

Ugglor i mossen

Ibland till jag bara dö en smula, varför är det jag och Magnus Uggla? Jag har i alla fall kommit in i det förbjudna delarna av året, det är vår på gång, det är bra. Jag är vårkär, det är bra. Jag har precis blivit tillsammans med min älskling, det är bra. Men så lyssnar jag på Magnus Uggla, inte bra.


Dags att bryta trenden tror jag. Queen here I come?

Addicted

Ibland känns livet ganska bra faktiskt. Nu är det 31 dagar kvar till USA, vilket det snart kommer finnas en nedräkning på bloggen tills jag åker och en tills jag kommer hem igen. Oroa er inte, ni kommer få höra från mig även när jag är där, kan inte sluta blogga på sju veckor.. Det kommer också finnas en nedräkning tills jag kommer hem igen så ni inte börjar sakna mig.

Nu tänker jag i banorna vad tusan ska jag ge som present till min host family??? Och tänk vad gott med sommar (det är 27 grader i USA) och senast det var så varmt drack jag en sån här goding. Vatten med massor av is, jordgubbar och citron med sugrör och vattenmelon.. *njuter*


Mitt i ett äventyr

Tinade hallon. Rispuffar. Nu borde jag städa lite till. Till Carolas bästa. Till Ugglas bästa. Till STARS.
  "Mitt i ett äventyr
                                               Du tänder en eld som aldrig kan försvinna
                                                     Brinnande av livslust hissar jag segel
                                       Och reser på främmande hav"

Tankarna dödar mig

JAG HAR EN LÖSNING I ALLA FALL PÅ ALLA PROBLEM
GODNATT

Love you


Svinto is my friend




Jag måste ju skryta, jag är inte alls dum i huvudet jag lovar, men jag tänkte vara snäll och diska ugnsgallret här hemma efter vi gjort kycklingvingar på det. Men jag visste öööh inte hur rent det skulle bli..Så nu är det fläckfritt (och jag stod med det i 40 minuter med svinto och grejer)
 

ONLY

Todays a big day, idag togs min modevisningsoskuld kan man säga. Efter några smärre misstag med stoppen på catwalken så gick det grymt bra! Sen var AMOR där också och jag fick ta på honom (ööh sminka hela hans överkropp brun), men det räknas la inte som emot reglerna för i ett förhållande? Nä, jag blev ju tilldelad arbetet..
Imorgon blir det mysigt pluggeri på högskolan i Borås för att dra ett varv via arbetsförmedlingen och sedan till pojken min. Jag hoppas innerligt på att hans föräldrar slipper se min frukoststorlek på lördag..


I spot mount Everest

Idag kunde man spotta mig för ovanlighetens skull på toppen av Mount Everest, nere i centrum av jorden och på solen.

Men för att vara seriös så var jag på donken, biograf Röda Kvarn och på Game för ovanlighetens skull. Detta tillsammans med söt pojkvän och söt lillebror och sedan gick vi vidare till där jag trivs som bäst, espresso house. 
Så jag har sett Harry Potter och dödsrelikerna sittandes med pojkvännens hand i stenhårt grepp, allt för att övertyga honom om att jag inte vill se skräckfilm jag blir rädd i Harry Potter-filmerna så det räcker?


Rekord

@ Flickr stevendepolo
Jag har duschat på 3 minuter. In och ut ur duschen på tre minuter, hur ska vi fira?

Lycka

Minus åtta kilo minus fjorton centimeter i midjemått minus tre storlekar i jeans minus två storlekar i andra kläder minus en kupa minus dåligt självförtroende sedan november tjugohundratio.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är fortfarande en kommersiell skitdag SE HÄR
Men när jag sett klart på Oprah och hennes gäst dagen till ära George W Bush så ska jag ta mig till stan, byta lite saker jag köpte igår och sedan åka till Borås till pojkvännen. Det blir nog bra!
Så dagen till ära så är jag aningen bättre än Oprah för jag har hjärtan på mina strumpbyxor!
HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG!

Ursäkta?


Fredag kväll

Jag har insett att en ny vecka inte börjar på måndagar längre utan på fredagar och tar inte slut förrns söndag veckan efter. Logiken finns inte men nu är det här över, det är lov och vi taggar fredag!


ONLY
På söndag blir det ONLY och testa ut kläder inför torsdag, jag kan knappast vänta.


För alla som är som en viss man i min klass (förblir anonym pga personlig säkerhet) så glöm inte bort att det är alla hjärtans dag på måndag.
 


Vill ha

 

Kosta Boda

 

 

Kosta Boda


Jag vet vad jag ska göra

In case of uttråkning har jag pluggeri och pojkvän typ..

En tanke

Schlager. Jag ville bara säga det. Nu ska jag fortsätta skriva på VC-inlämningen, superskoj!

LUSH

Okej, jag faller för trenden. Jag ska köpa schampookakor. Och för er som inte vet det så är det typ ett måste i bloggsfären, det är nästan det enda jag pratade med mina två bästa vänner om idag. 

Eller egentligen inte, jag menar jag är den enda med blogg av oss tre. Men jag vart som frälst, en sådan här baby ska följa med mig till USA, det kan jag lova!
Nu ska jag sova, nöjd och glad efter en underbar helg med fina vänner, solsidan säsong 1 och imorgon blir det att stanna förbi hos pojkvännen på hemvägen, mys! 

OMG

Pojkvän: Helt plötsligt är jag ihop med en ginger och en modell.

För allas information så är jag varken eller, han är bara konstig.

Sjukt tråkigt att vara sjuk

Efter två dagar hemma kan jag inte säga mer än att jag tänker gå till skolan oavsett om jag så svimmar när jag är där eller inte. Det är inte alls för att jag ska åka till Göteborg imorgon efter skolan, nej absolut inte!
Puss på det och godnatt.


PS. Det smittar inte.

Kaleidoscope of colors

@ Flickr gem66

Att gå från en grå värld till en värld full av färger som i ett kalejdoskop. Det kan ibland kännas som att man ser världen ur ett annat perspektiv och att världen ser på dig ur ett annat perspektiv. 

Men tro mig, jag är bara mänsklig och även jag gör fel. Glorian har jag tappat för länge sedan och när ska ni se det? Hur ska ni se att glorian ni tror jag bär inte finns där? 

Vem jag är i dina ögon är svårt att ändra men jag lever i ett kalejdoskop.

Söta sms


På tal om sms så gör inget mig så glad som söta sms från Italien.. Samtidigt känns det som jag är på en gungig segelbåt på stormigt hav med ena foten och andra på fast land. Riktigt obehagligt.


Weird facts

Jag tittar på Oprah just nu och tydligen reser en av fyra män med ett gosedjur.

Första bokningen

Oj, jag kan inte tro mina ögon. Jag har blivit bokad för en modevisning. Verkligen inte min stil att uppfylla en dröm man hade när man var 15 som man sopade bort när man växte upp.

RSS 2.0