Testar blogg-appen

Nu när jag har lämnat Göteborg för en helg i Linköping så testar jag den nya blogg-appen. Förhoppningsvis kan jag vara lite mer aktiv här nu för jag har iphoneifierat mitt liv och nu gör jag allt på min lilla nalle.

Förresten har jag lärt mig att laga mat nu, det tog tid men det smakar gott! I förrgår serverades en kycklinglasagne med massor av ost och spenat, medans igår var det finmiddag med två fina tjejer. Så med mina glas från intermezzo (Orrefors) så drack vi lite vin och åt Philadelphiafylld lövbiff med hemmagjorda klyftpotatisar.

Någon gång måste man lära sig!


Linköping here I come

Då var resan bokad och betald till Linköping för att träffa allra bästa Nicklas. (Ni vet han som fixar designen på bloggen och alla problem i mitt liv som dessutom får mig att känna mig jävligt kass på ett bra sätt. Ps. Ifrågasätt inte). Men tro det eller ej så vill verkligen ingenting fungera när jag vill betala, det är ju inte så smidigt och stiga på bussen och säga till chauffören att jag FÖRSÖKTE köpa en biljett. Det fungerar inte heller att ringa banken och be om två biljetter tur och retur. Så det var mitt sätt att knäcka hela skiten med att gå via telefonen då de inte behövde allt de behövde på datorn. Fråga mig inte vad.

Men livet leken efter en tur till 421 (smart shopping<-- tanke). Lite mys med fina flickor är bäst varje dag i veckan.

Lite action idag med

Det finns inte mycket som kan krydda upp en onsdagskväll med plugg men nåra få saker finns det. Så när jag ser att Sandra ringer mig precis efter jag slutat skolan kan man mer eller mindre inte veta vad som är på gång men jag är stensäker på att vad jag än planerat för dagen så är det inte aktuellt längre.

Så var fallet igår. Det slutade med en tur om hennes skola och sedan for vi hem till Emilia och åt mat och delade en flaska vin. Som sagt, det finns inte mycket som kan krydda upp en pluggkväll men jag har då alla kryddor det finns. Med två fina vänner, en flaska vin och outfitsprovning så blev det en väldigt fin onsdagskväll. Ytterst lite plugg.

Så nu är frågan om jag kommer in till stan så det blir lite action idag med?

 


Mycket på gång

Efter en helt tokig fredag tog jag det lite lugnt på lördagen med skolböcker och sedan en middag med fina vänner. Vi har inte alla än fyllt tjugo i tjejgänget men vi har redan börjat planera var vår tjugofemårsfest ska äga rum och det lär bli en fest INGEN vill missa. Men vi har en söt tjej som fyller tjugo imorgon och jag tänker bara säga ett stort grattis till en mycket fin tjej!

Nu ska jag snart åter igen drunkna i skolböckernas värld. På ett sätt är detta värre än gymnasiet men på ett sätt mycket skönare. Skola tre dagar i veckan och självstudier resten är ganska trevligt! Så med lite jävla anamma och självdiciplin ska jag försöka klara det här. Ingenting är omöjligt och inget kan stoppa mig när jag vet vad jag vill. För tillfället råder det en stoooooooooooooor hemlighet i mitt liv och den lär nog avslöjas inom kort hoppas jag! Ingenting lär bli sig likt. Så stay tuned!



Kvinnor och skor

Helt plötsligt tror jag att jag förstår uttrycket killar har om kvinnor och skor. Jag börjar bli galen. Det bästa är dock att jag inte är själv i galenheten. 



Skola skola skola

Jag tänkte bara säga till er att jag fortfarande lever, trots stormen utanför dörren. Jag lovar att det är den som gjort mig förkyld. Idag har jag köpt ett par skor (läs två par skor plus ett par nya strumpbyxor och en vit blus) och besökt min kära fader med familj på en kopp te, känns det inte underbart att bo hemifrån?

Nu är det nog dags att gräva ner sig i plugget igen, ett två tre, nu kör vi?!

Watch out Borås

Borås, se upp! För jag är tillbaka för en kort visit hemma i skogen hos mina föräldrar och för att jobba lite granna imorgon. Största skillnaden mellan min lägenhet och mina föräldrars hus är såklart tystnaden som är här hos mina föräldrar. Så är man hemma i Göteborg kan man sakna tystnaden och mörkret men när jag väl är här så saknar jag ljuset och bullret.

Jag tror nog att jag innerst inne är en storstadstjej, jag älskar shoppingen, människorna, att staden aldrig sover och allt buller. Någonstans passar jag nog bättre in där för jag älskar att hävda mig.

Nu längtar jag nästan hem igen till min stora, mjuka säng. Vi synes imorgon igen, nu är det dags för plugg och familjehäng.

Fredagsmys

Idag fredagsmyser jag med fina Emilia. Vi får se var det här tar vägen för det finns en heeeel del vin. Puss på er alla fina bloggläsare. Dessutom skall det bli pluspoäng till Mr. H imorgon, frågan är hur många  han förtjänar ;)

Det där med gummistövlar

Jag har gett upp. Det har regnat i Göteborg i hur länge som helst nu och jag äger inga gummistövlar. Då frågar ni er säkert varför men jag tycker gummistövlar är så himla fula. De är klumpiga och plastiga och ser verkligen inte ut som ett par skor. Så efter ett intensivt letande i hela cyberspace så fann jag dessa som är ungefär vad jag söker efter. Kanske värt en investering om det ska regna hela hösten?

Ett problem, en man, en legend ?!

Det finns få personer i mitt liv som jag aldrig skrivit om här på bloggen som jag ändå inte kan leva utan. Det här är mitt problem, Nicklas. Och han löser alla mina problem och skrattar åt mig när jag är korkad. Det är också han som fixar till saker jag inte kan i min design på bloggen. Men det bästa med Nicklas är att han alltid finns där vilket gör honom till min allra bästa vän. Ni vet på vuxenstadiet och inte dagisstadiet, för jag har liksom bara en allra bästa vän. Så när livet är hårt eller gott så delar jag detta med Herr N. Tyvärr har han dissat mig för tillfället och flyttat till Linköping. Men han kommer komma tillbaka hit, det har han lovat.

Nicklas säger: ‎"Alltså det set ut som att du står framför bakgrunden på den bilden!" - Beatrice (jag)
Min fråga är hur många som förstår vad jag menar.

Tid är vadå?

To realize the value of ONE YEAR,
ask a student who failed a grade.
To realize the value of ONE MONTH,
ask a mother who gave birth to a premature baby.
To realize the value of ONE WEEK,
ask the editor of a weekly newspaper.
To realize the value of ONE DAY,
ask the person who was born on February 29
th
.
To realize the value of ONE HOUR,
ask the lovers who are waiting to meet.
To realize the value of ONE MINUTE,
ask a person who missed the train.
To realize the value of ONE SECOND,
ask a person who just avoided an accident.
To realize the value of ONE MILLISECOND,
ask the person who won a silver medal in the Olympics.
To realize the value of ONE YEAR, ask a student who failed a grade.
To realize the value of ONE MONTH, ask a mother who gave birth to a premature baby.
To realize the value of ONE WEEK, ask the editor of a weekly newspaper.
To realize the value of ONE HOUR, ask the lovers who are waiting to meet.
To realize the value of ONE MINUTE, ask a person who missed the train.
To realize the value of ONE SECOND, ask a person who just avoided an accident.
To realize the value of ONE MILLISECOND, ask the person who won a silver medal in the Olympics.

Torrt på räddningarna

Jag tror helt seriöst att herrarna i källar'n har gått ihop i en pakt om att skrämma upp mig med att det bor spindlar i mitt rum och att de går på komando. Riktigt så dum är jag inte, jag vet bara att de vill få in en ny kille så det blir tre killar som delar på kostanden för en espressomaskin. Jag vet att det är anledningen, men sorry boys, ni kommer få leva med mig ett tag till för jag har ju trots allt er som spindeldödare!

Efter en tur till IKEA

Efter en fin tur med far och bror till IKEA kom de hem hit och skruvade ihop skrivbordet åt mig och nu har jag min alldeles egna arbetsplats två trappsteg upp i mitt rum. Erkänn det verkar mysigt? Nu vet jag precis hur bra allt här är. Så nu är bara frågan om jag ska åka iväg till maxi en sväng och köpa avokados... Kommer dö när den enda jag har kvar är slut .


Eventuellt dags att erkänna

Jag borde kanske erkänna för båda herrarna i källar'n om vad som pågår i vänsterspalten. Just nu ligger det lika i räddningar/pluspoäng vilket är till mr. H's fördel. Jag menar han har med ynka ett dygn i källar'n lyckats komma ikapp mr. M's tre (?) veckor. Det här lär bli spännande!

Men jag känner nog för att hålla på den här hemligheten, tävlingen ligger än så länge publik här och mr. M vet om adressen hit och mr. H har fått en pik. Det är rättvist för här i källar'n är det JAG som bestämmer. Det står det på kylskåpet i alla fall.

Försten ut ur källar'n avslutar tävlingen, let the games begin! Muhahahaha!

Dagens tips

Känner att detta är en favorit på kaffehyllan. Med en skvätt sådant här gott i så smakar kaffet supergott! Jag tänkte nog samla på mig en del sådana flaskor så jag kan spetsa till mitt kaffe. Är ni inte sugna?


Nytt

Jag har precis lagt upp en räkning på hur många gånger jag anser att pojkarna/killarna/männen räddar mig här hemma. Mr. H har med ynka 8 timmar i källar'n gjort ett fantastiskt jobb och imorgon kommer Mr. M hem igen och då får vi se hur det blir. 

Känner inte ni att detta kan bli spännande? Speciellt när killarna inte vet något om detta. Än. Muhahahaha!

Pluspoäng

Nya killen har en stor tv och jag får hälsa på! Dessutom har han tv-spel. Det här lär ju gå utför.......

Fördelen med att bo med två killar

Nu har den nya killen flyttat in i källar'n och han har varit här i ungefär TVÅ TIMMAR och jag har redan hittat en fin spindel som han fick rädda mig från. Det känns ganska tryggt nu och för er som undrar är han nu helt godkänd från min sida. För det viktigaste med en person som ska bo här nere är att denne inte är rädd för spindlar, size huge. 


Att tända ljus

NOTE TO SELF: När du känner för att tända ett ljus eller två med tändare så skall du nog tänka en gång till och komma ihåg alla andra gånger du gjort detta och hur det slutade då. Tipset för idag är nog att luta ljuset mer än tändaren för lågan binner inte i vinkel. Det betyder att du kommer få ta fram stora glasspaketet och en liten sked och äta massor av glass för att tummen gör ont. Är det så svårt egentligen? Förresten så gillar jag glass men ändå.

Det där med väder

Höjden av lathet är när man sitter under ett fönster (källar'n rocks) och undrar vilket väder det är ute idag. Istället för att rulla upp eller ens lyfta på gardinen så går jag in på smhi.se, dmi.dk och yr.no. Men det ser ganska mulet ut här i Göteborg. Om ni ville veta och är lika lata som jag. Någon som har något emot det? ha? ha?

Det känns så rätt

aldrig har något känts så rätt som den här kursen. Jag mår riktigt bra och det är så kul! Kan läsa böckerna i all evig tid, så himla roligt. Precis min grej det här. Förutom min stooooooora dröm då vill säga som ni troligen inte känner till, än. Det ska jobbas på men den kommer bli sann om den inte väljer att ändra riktning. Det är det som är så kul med drömmar, att de formas och ändras beroende på mängd kunskap och förändring i ens liv.

RSS 2.0