Stress

I morgon är det bal. Jag stressar ihjäl mig här hemma och min baldejt tränar säkert eftersom han inte svarar på mitt desperata rop på hjälp. Naglar, fötter, solning, hår, smycken, väska, klänning (som är hel denna gången), fluga, näsduk och J. Har jag glömt något så dör jag.

Nu ska jag kila iväg och försöka äta något om jag hinner i packningen av min väska inför imorgon. Det är så mycket att tänka på men jag lovar, jag kommer vara sjukt fin även om jag varken kommer kunna äta eller andas i min klänning, så tajt är den efter insyrningen. Typiskt, men snygg är den.


Nu har jag inte mer tid. Tjingeling, ring mig inte idag vad ni än gör. Nu blir det lalla vidare och leta efter rosa elefanter för att se om jag glömt något.

Tiden gick så fort

Jag ska nu snart iväg till sista, absolut sista skoldagen på gymnasiet någonsin. Befinner mig i Göteborg. Så nu rullar snart livet vidare och jag vet nte vad som ska hända. I morgon är det bal och den tionde är det student. Vacker solkysst hud ska brytas mot en härligt blå klänning redan imorgon och en fin vit klänning vid studenten. Jag kan inte riktigt greppa verkligheten, den springer ifrån mig.

Sista sista grejen nu

Nu har jag pluggat klart för mina tre år på gymnasiet. Nu är sista nattens råplugg inför en redovisning i sista minuten som ändå är ganska stor. Idag befinner jag mig hemma i Göteborg och ska imorgon sjunga för min lillebror som fyller fyra för att sedan dra mig till CULT Designs högvarter för att presentera en produkt jag, tillsammans med tre andra har utvecklat från idé till nästan klar att börja producera.

Frågan är nu om jag ska göra en ny blogg när den här eran av mitt liv är över. Jag ska snart inte vara göteborgaren fast i hålan Borås. Utan jag kommer bo där mitt hjärta slår som bäst, i mitt kära Göteborg. Såklart kommer jag gå under smeknamnet "Beiis" sedan med men jag vet inte. Ni har följt mitt gymnasieliv och nu är det dags att börja om på nytt och ha den här bloggen i ryggsäcken.

Mer infromation kommer om jag bestämmer mig för att byta blogg till en ny. Tjingeling!


Biblioteket

När man kommer in i biblioteket och beställer en bok (andra boken i triologin och Hungerspelen, jag dör) så vet de vad jag heter, både för och efternamn. Betyder det att jag har varit här för ofta tro?

Groovigt

Nu kör vi på godislistan och har ni inte upptäckt grooveshark så är det klart värt att göra detta. Jag är själv för snål för att betala för min musik. Vänta på att Google gör något lika bra eller bättre än spotify och tills dess hänger jag här.

Vad hände här?

Aftonbladet gör det igen. Denna gången har vi dock bara ett alternativ så det måste vara världens gulligaste katter de skriver om. Nu vet jag hur det känns i ett icke demokratiskt land. Även om jag håller med.

Lägenhetsvisning

Ikväll blir det visning på en lägenhet i Göteborg. Känns det rätt är den min. Woho! LYCKA. Det innebär att jag måste fixa min bloggdesign igen.


Liseberg

Jag är mesigast i världen om ni inte visste detta. Men igår var jag på liseberg tillsammans med Matilda och Björn och jag vågade åka typ allt. Så nu har vi kryssat av;

Kanonen twice
Balder
Spinrock
Lisebergsbanan

(+ Colorado och virvelvinden)

Gôrgoa tjejer

Gårdagen är fint ihågkommen som första kvällen på sticky med tjejerna. Den började fint hos Matilda via 7eleven till Sticky och avslutades genom barfotagång genom stan och in på BK. Mycket dans och mycket skratt. Tack för en awesome kväll!

Velighet

Jag velar. Vad tusan ska jag ha på mig imorgon? Och hur ska jag måla naglarna? Usch, panik. Nu går jag nog och lägger mig för att förtränga provet jag har imorgon.

Vitamin Well hallon

Har ni träffat min nya favorit i läskhyllan än? Nyheten sparkling water från vitamin well smakar riktigt gott. Jag köpte mig en med hallon och oooh, smakar precis som ramlösa stilla hallon fast med bubblor. Aldrig mera läsk, våga vägra läsk! Dessutom får du en extra dos av vitaminer i det här vattnet. Så vad är det som inte är att säga ja till? Ge mig en helårsprenumeration á la en om dagen, ja tack? Om det nu gick.
Om ni har testat, vad tycker ni?

Träningsvärk

Min kropp är inte gjord för att träna om jag får dödlig träningsvärk efter att ha sprungit 40 minuter. Vi får vänta och se hur det går med sista repetionen med vals imorgon. Om jag lyckas se graciös ut eller om jag bara ser ut som en stel padda med för långa ben. Önska mig lycka till. Det lär behövas!

Disco på lektionen

Det är vår stil. Är man klar med projektet så är man glad att Ida spelar discopop. Alla andra grupper sitter och klipper och klistrar i tidningar. Ikväll blir det fint plugg heeeeeeela kvällen. Satsar att bli klar med gymnasiet en gång för alla.

NOTE TO MY SELF: Gör aldrig en redovisning i ett block med klister inblandat. Det tar för mycket tid och blir visst fint men det är inte värt att jobba med.



1000

1015 dagar.

eller 24360 timmar.
eller 1461600 minuter.
eller 87696000 sekunder.

Så lång tid har passerat sedan jag skapade den här bloggen. 1000 inlägg har publicerats. Temat har gått från smått min-dag-stil till poetiskt till engelska till humoristiskt till vad det är just nu. Det har varit tufft många gånger men andra gånger lätt. Aldrig har jag varit så stolt över ett så långt projekt någonsin men jag är inte klar. Ni blir inte av med mig så lätt som ni kan tro.

Så nu lär vi fortsätta mot högre siffror. 

 


Inte alls lycklig

Jag är inte alls lycklig när jag inser att imorgon är det min allra sista onsdag på gymnasiet. Det är bara en vecka sedan behöver jag aldrig komma hit igen till lärare, trånga korridorer, dåliga luncher, trångt skåp och konstiga människor. Men skolan har också gett mig mina fina minnen att minnas. Men för att se sanningen i vitögat måste jag erkänna att det finns ett fåtal personer som jag kommer sakna mycket mer än vad de tror. Klasskamrater som man kanske tappar kontakten med och vänner i årskursen under. Samtidigt är jag riktigt glad när jag tänker att jag äntligen ska få lämna hålan; så fort jag får en lägenhet i Göteborg.

Livet är rättvist ibland och riktigt, riktigt härligt. Nu tar vi snart STUDENTEN och ger oss ut på öppet hav.




God dag

Se upp för imorgon är jag med i metro. Men efter en tur till mitt hjärtas huvudstad Göteborg är jag mycket nöjd. Fina flickor var mitt sällskap och årets första is-chai var huvudeventet för min del. Nu bär det av till drömmarnas land. Godnatt!

Jaha förstår ni?



Väldigt konstig konversation på facebook. Vi förstår ingenting, eller?

The Storm

Jag tänkte bara syfta tillbaka till förra inlägget och säga att jag hade rätt. Jorden räddades i sista sekund av den goda personen som startade undergångsprojektet. Samma person var mordhotad och efter en biljakt i stormigt väder lyckas den snygga tjejen, som också är polis, skjuta ner förföljarna. De krockar, kommer fram till ett hus och telefonen där är död. På något mirakulöst vis kommer de fram dit de ska och räddar jorden och alla levde lyckliga i resten av sina liv. Alla skurkar dog.

Nu ska jag snart använda min nya inpackning och sedan sola för att behålla min bränna. Inga lata fasoner här inte! Jag borde gå ut och springa men det är verkligen inte min stil så dagen spenderas med plugg och annars oplanerad hoppas jag.

Jordens undergång

Jag som hade ställt in mig på att jorden skulle gå under idag. Jag får dölja besvikelsen med att se en film (The Storm) på tv om jordens undergång. Den är riktigt bra! För att gissa hur den slutar så tror jag att jorden räddas i sista stund vilket blir klockan 23:45 ikväll. Tills dess, lev gott.

Sommaren börjar nu

Sommaren börjar med ett glas rosé redan nu idag. Oplanerat. Nu bär det av till dumburken för att se på kvällen är din. Tjingeling!

Katten Tiger sover som en gris

Mamma frågade mig idag om man kan säga att vår katt sover som en gris. Klart man kan det, vi kallar ju katten för Tiger?

Strax dags för sommar

Jag ska göra som alla andra, dricka rosé och visa upp min bikini så snart sommaren kommer till bloggosfären. Jag ska som besatt leta efter en långklänning och äta glass i mängder. Självklart ska jag visa upp mina nya glajor och ut och parta järnet.

Jag ska gnälla här när det regnar och drömma mig bort till varmare breddgrader, klä min alldeles för somrigt för de ynka 23 grader som det kan vara. Bara för att göra som alla andra som inte riktigt har råd att åka utomlands. 

Jag ska posta inlägg om länder jag varit i och kanske till och med drömmer mig länge bort än till Danmark. Det är nämligen standard, Danmark med familjen för att åka karuseller.

Men först ska vi njuta av rosé mellan shoppingvarven och självklart ska jag visa upp min nya sommargarderob från USA.

Mycket att se fram emot! Här kan ni se mig längs med kustslingan 17-mile-drive. Googla om ni inte vet vad det är.


Önskelista

Jag önskar mig pengar så jag kan beställa underkläder från Victorias Secret plus frakt på 28 dollar. Snälla söta rara vem du nu än är, jag vill så gärna. Dyrt men väldigt värt pengarna om jag nu hade haft pengar. Skämt åsido...

Drömma kan man ju

Ni måste ju se det här!!

Fredagsmys

Att veta att det är fredag idag är väldigt skönt. Det betyder att imorgon är det lördag och då får man sova ut. Det betyder också att man får gå runt i myskläder hela dagen och att ingen bryr sig om man sminkar sig eller inte. Kanske bjuder morgondagen på fint väder och en prommenad eller regn, plugg och en kopp varm choklad? Det är det bästa med denna årstiden. Man kan få lite av allt.

För nio dagar sedan var jag fortfarande i San Diego och njöt av solen. Vilket nedbyte att komma hem till skolan. Men det osar student bakom hörnet.

Nu tillbaka till Sverige vs USA. Popcorn vs cracker jacks. Popcorn vinner utan tvekan.

Goda nyheter

Ibland kan väldigt lite ge upphov till väldigt mycket lycka. Att få tillbaka sin bästa vän efter många om och men. Att samtidigt inse att allt är som det var och du är minst lika bra. Wow. Det är så när man är den andre lik. Planerar likadant, tänker lika och har samma sjuka humor. För utan lever så dör man. Ikväll kommer jag somna med ett leende på mina läppar.
Solbrända ben.

Sökande

PUBLIC MESSAGE

Jag letar efter en pojkvän. Du ska inte vara för lång och inte för kort och trevlig. Det är viktigt. Du ska helst inte samla på stenar och helst inte ha några vandrande pinnar men jag kan leva med det om jag måste. Du ska hjälpa mig när helst jag behöver det och du ska vara medveten om att det är du som byter glödlampor och dödar spindlar när jag är i närheten. Viktigt är också att du inte är för tidsoptimistisk men jag hatar att vänta. Du får gärna ta längre tid på morgonen än mig men vi planerar så vi är klara samtidigt. Inga undantag tas för att mata dina eventuella kaniner som måste hållas utanför ytterdörren för jag är allergisk. Så om de är inomhur kan jag tyvärr inte leva med det även om man ska ta lite risker och sånt där, ja du förstår. Du ska vara lagom knäpp men inte konstig eller tråkig. Dessutom ska du tycka att jag är finast som blond och du måste förstå att jag behöver borsta håret när jag vaknar innan vi tänder några lampor. Utan undantag som jag inte kan leva med.

Så om du finns där ute hör av dig så får du inte mitt nummer.

END OF PUBLIC MESSAGE

Balklänningsfix

Idag ska jag till balklänningsbutiken och lämna in den så den blir insydd och pressad. Det betyder att balen närmar sig med stormsteg. Förresten, det är fredag idag, det betyder HELG!!!!!

Nya bilder gillar vi!


Dags att börja plugga igen

Efter sju veckor i USA tror jag att jag har glömt av hur man pluggar. Även om jag pluggade där med så var det helt annorlunda och det krävdes inte särskilt mycket för att få betyg. Men nu blir det skriva ett utkast. Sedan ska klänning på, smink på och hår fixas och sedan ut i trädgården för att fota!!





Under tiden kan ni läsa J's blogg.

Vad hände där?

 

Ingenting är omöjligt men jag undrar vad som hände här. Den som vet kan ju vara jättesöt och skriva i en kommentar. Nu ska vi steka en omelett till frukost innan smöret bränner vid!!

 

 

EDIT: Smöret brände vid och brandlarmet gick. Jag är duktig.

EDIT2: Ni är nu 656 unika. Coolt.


LYCKA

Den vita klänningen jag köpte i USA var lite tajt då men nu idag är den inga problem alls att få igen. Det betyder att jag är en solklar storlek 8, 36-38. Åh lyckan går inte att beskriva!!! Från storlek 12 till storlek 8, från 40-42 till 36-38. Bara en storlek kvar nu, så har jag nått mitt mål till 100%.

Godnatt igen

Beslut fattat. Jag klarar inte av en skoldag med under tre timmars sömn i kroppen. Nu går jag och lägger mig för att vakna någon gång i framtiden och veta att alla problem har löst sig och att det är världsfred. Nja, kanske inte. Men jag vill gärna vakna upp och känna att jag har energi duscha och att plugga för det behöver jag göra. Har vi tur känner jag mig snygg och lyckas fota lite för det var vääääääldigt längesedan. Jag menar bloggheadern är ju ett x antal år gammal tyvärr.

Tjingeling, jag har rätt att sova nu för vi lever i ett fritt land. Jag tar det som en mänsklig rättighet.

Godmorgon

Stressig morgon. Men godmorgon. Kaosmorgon. Mamma försover sig till Stockholmståget som skulle gå klockan fem, jag vaknar klockan fem. Kaos. Så nu sitter jag och målar mina naglar kornblå för jag inte har mycket mer till liv efter strax under tre timmars sömn. 

Vad är optimalt nu för tiden egentligen? Antingen sover jag runt sex timmar eller fjorton och igår kunde jag inte sova. Give me a break och sov åtta-tio timmar istället. Please?

Så nu börjar min dag.




Godnatt

Ikväll delar jag säng med min religionsbok för inget är så sövande som plugg. Jag är ju inte direkt trött men jag måste ladda upp till imorgon då jag ska gå i skolan mellan 10 och 17 och sedan cykla hem. Kors i taket, motion, jag kommer dö.

Jag tillägger att det endast är från busshållplatsen och inte längre än 7 kilometer. Wish me luck!

Går in mina nya klackar

Skall bäras på sticky den 26e. Punkt slut.

För liten garderob

Nej jag har inte för mycket kläder, jag har en för liten garderob.

Jag har efter en storrensning av min garderob bara 8 par jeans, 3 par shorts, 5 kjolar, 2 mjukisbyxor, 5 blusar, 6 klänningar, 9 tjocka tröjor och runt 50 andra toppar. Och jag lånar kläder av min mamma. Frågan är varför.

Glöm inte att jag precis rensat ut två stora svarta sopsäckar med kläder.

JETLAG NR 2

Vad är problemet? Min kropp vill inte anpassa sig. Igår gick jag och la mig i hyffsad tid runt elva och jag hade satt larm på klockan nuo. Jag vaknar klockan nio och tror att jag snoozar men stänger istället av larmet så jag vaknar nu!

KLOCKAN HALV TVÅ JAG TROR JAG DÖR HALLÅ HUR SKA MIN KROPP NÅGONSIN KUNNA FATTA ATT MAN SOVER MELLAN ELVA OCH NIO OCH INTE ENVA OCH ETT?!?!?!?

Jag trodde bara att jag var seg när jag tänkte men inte, hela jag är seg.  Nu ska jag äta sen lunch aka frukost och sedan ringa mamma och skälla lite för att hon inte väckte mig även om det bara är mitt fel.
Men livet är gott annars och jag älskar min nya garderob woho!

Fin dag

Idag har jag gjort ett besök hos min frisör inför balen och jag lär får en skitsnygg frisyr. Dagen började fint med kvalitetstid med Anna vilket såklart innebar sushi.. Dagen blev finare när jag efter skolan mötte upp J. och shoppade saker till balen och fikade. Men kan inte annat än bli jätteglad att allt är fixat nu (förutom min balväska som jag inte hittar i matchande med mina nya skor så hojta om ni ser något i mörk champagne).





Mörk champagne var det!!

Radioryck

Jag får ryck på radion. Sega gamla människor som tyckte det var bättre förr ska förbjudas att ringa in.

Redo för student

Ny klänning och fin mössa. Nu är jag redo!
Har även införskaffat fina balskor men de får ni inte se förrns baldagen. Nu blir det mat, solning och eventuellt en aning plugg.
På återseende ikväll.

JETLAG

Det är svårt att försöka sova på natten när kroppen vill vara vaken och det är svårt att vakna när kroppen vill sova. Dessutom är det skola imorgon redan så önska mig lycka till, det lär behövas! Nu ska jag faktiskt försöka sova. Punkt. Slut.


Storstädning

Jag försöker hålla mig vaken för att någonsin kunna städa upp denna röran i mitt rum;

Väldigt dålig kvalitet men kameran är borta så ni får leva med det. Nu ska det städas.

Uppmaning

Idag är det omval i landstinget i Västra Götaland och jag uppmanar alla att gå och rösta. Det här kommer påverka hälso- och sjukvården och lokaltrafik bland annat. Så är du missnöjd på lokaltrafiken här (som jag vet att många är) så borde ni gå och rösta för en förändring! Eller om ni bara vill göra er plikt.

Dessutom tar det inte lång tid alls, så knata er bort till vallokalerna och gör er plikt som svensk medborgare och rösta!


Mitt äventyr

Mitt liv är så himla bra just nu. Dagen spenderades delvis på crosstävling, delvis hemma tillsammans med familj och J. Vad som händer näst får vi se, men just nu är mitt liv väldigt bra. Dessutom har jag turen om att ha en underbar balklänning, fina smycken och världens absolut bästa baldejt. J om någon kommer göra min kväll helt oförglömlig. Så den första juni är datumet och just nu, när som helst börjar huvuddelen i mitt äventyr.
Håll er uppdaterade för detaljer. Nu blir det ESC final. Tjingeling.

HEMMA

Min dag har varit mer eller mindre kaos för den började i San Diego och tog sig vidare till LAX för att via Amsterdam komma till Landvetter. Väl där möts jag av världens finaste familj och J. samtidigt som tårarna sprutar ser jag ut som ett slitet monster. Vidare via en kebabrulle for jag till doktorn och det hela slutade med en mindre tå-operation. Någonstans på vägen gick vi från torsdag till fredag men jag har inte en blekaste aning om när.

Imorgon börjar mitt liv igen. Just nu har jag varit vaken i 26 timmar så imorgon är jag värd motorcrosstävling och Eurovision Song Contest final med fint sällskap. Men först borde jag bädda min säng!

Tjingeling!

Nästa händelse: Frulle och flyg

Jag har nu packat klart, väskorna slutade på 11,2 kilo i handbagage (av 12 möjliga) och resväskan på 22,3 kilo (av 23 möjliga) och jag klarar mig om jag har jacka och tjockiströja och typ tre lager kläder när jag checkar in! Men det gör inget ellerhur? Jag lär ju komma hem ändå.

Nu taggar vi hotellfrulle och om jag orkar tänkte jag läsa min bok nu under natten så jag kan sova svensk natt på planet. Men alla som känner mig vet att det är ett mirakel att jag är vaken nu och klockan är strax halv elva amerikansk tid. Så om jag försöker så kan jag vara upp till tolv, annars somnar jag nog så snart mina rumskompisar stänger av musiken och slutar packa. Fast jag vill njuta av de sista timmarna i San Diego, California, USA men jag vill ändå komma hem. Bästa lösningen är att sova på flyget!!




Nu vill jag hem. Ge mig min familj och min säng. Nu vill jag tillbaka till mitt liv!!

Sista dagen i staterna

Min resa här har varit helt fantastisk och jag har mer eller mindre fallit som en fura för California. Jag kan definitivt tänka mig att bo här när jag väl uppfyller mina drömmar om att flytta från Sverige efter jag har utbildat mig för att skaffa familj och göra karriär. Ingenting är ju omöjligt så varför begränsa sig själv och sina drömmar?

Det jag tar med mig från denna resan är nog mest att jag faktiskt klarar mig själv och att alla problem har en lösning. Jag hade turen om att få bo hos en underbar host familj under de fem första veckorna för att under de två sista få se hela California. Från den mysiga storstaden San Francisco till den alldeles för stora staden L.A och vidare till solen i San Diego.

Jag har under denna resan gjort många nya saker såsom åkt skidor, badat i Stilla Havet, sett Redwoods, sett kollibris, varit i Nordamerika, sett Mexico (över gränsen såklart), sett späckhuggare och vilda delfiner och massor av andra saker vilket jag tycker ha fått mig att växa som människa. Jag har också gjort lite dåliga saker såsom slarvat med bloggen, inte rättat till bloggdesignen och slarvat med mejl och all annan kontakt med mitt liv.

Just nu ligger jag fullt påklädd vid poolen för jag har soleksem eller något liknande över hela kroppen. Men livet leker och jag vet att idag är sista dagen i staterna på ett tag. Dock kan jag inte vänta med att komma tillbaka hit!

Vad jag saknar mest med Sverige är min familj, min säng, min garderob och mina vänner. Med betoning på mina vänner och min familj. Dock har Skype varit som Guds gåva till mig på den här resan...

Så vad jag kommer sakna mest från staterna är min host familj, solen, närheten till allt men mest hur beskymmerslöst mitt liv har varit här.

Jag är redo för att åka hem så låt resan gå fort!

Sea World

Underbara, fantastisk och spektakulära Sea World. Fyllt av fina djur och trevlig stämning.

Bäst under denna dag på Sea World var hajarna och späckhuggarshowen på delad första plats tätt följt av delfinshowen. Under späckhuggarshowen som hette "Believe" med huvudtema om att aldrig sluta tro på sina drömmar. Då fick en liten kille, med drömmen om att bli djurtränare, komma fram till poolen och instruera späckhuggaren att göra konster. Det fick den känslosamma delen i mig att krypa fram och ta övertaget om mig som person och jag grät. För att väga upp detta fick jag åka Colorado med killarna i klassen tre gånger och det slutade med att vi tog taxi tillbaka till hotellet för vi frös så.

Nu tänkte jag bjuda på några bilder från Sea World.




Topp tre nummer ett

Topp tre högsta smärtorna i mitt liv som jag minns är;

1. 14 stygn i ljumskarna utan bedövning, 24 timmar efter operation
2. Spruta i stortån
3. Gardasil på fel ställe i armen

Bubblare:



För er som inte vet vad det är så är det ett bränt ögonlock som fjällar och svider. Det är ett av mina just nu topp tre saker att gnälla om. Så tyck synd om mig.

Annars kan ni förbereda er på att Beiis kommer hem på fredag för att åter igen skapa kaos och göra Sverige osäkert. Eller vi kan i alla fall låtsas att börja blogga som förr är kaosaktigt och att min del i den svenska bloggosfären gör Sverige osäkert.


Världens bästa

Jag har världens bästa mamma. Det finns ingen som betyder så mycket för mig som hon gör. Tack kära mamma för allt du gör för mig, det betyder guld för mig.

För att alla ska förstå så har hon bokat frisörtid till balen (utan min vetskap), sökt massa lägenheter när jag har varit här, städat mitt rum (puuuuh) och varit ett stöd njär jag längtat hem som mest. Men hon är min mamma är där med är hon världens bästa.

Nu ska jag dra till Sea World, San Diego.


Se upp för jag kommer hem på fredag halv två wohooo!

Nytt bildspel på gång

Jag lever gott och har precis checkat in i San Diego vilket är vårt sista stopp innan hemresa på denna sju veckor långa resa. Livet är gott ibland när man inser att man inte har några måsten just nu utan har semester mitt i terminen.
Mindre bra är att jag har fått soleksem över hela kroppen, en inflammerad tå och ett svullet ögonlock men annars mår jag superbra.

Resan har gått från Santa Rosa till San Francisco, Monterey, Santa Barbara, Venice Beach (L.A) och nu till San Diego. Venice Beach var verkligen inte roligt, området var läskigt och skumt och osade knark. Människorna såg läskiga ut och var allmänt skrämmande. Men vem är inte jag om Beiis, och jag klarar ALLT! :) Toppen av hela L.A var Hollywood och Universal Studios vilket var det jag såg mer eller mindre i hela L.A under vistelsen..

Nu är det snart dags att fixa klart mitt bildspel så ni kan få se vad jag gjort och sedan är det dags att dejta kudden för att sooooooooova lääääääänge imorgon. Vi drar till Sea World imorgon klockan 10:30.

Puss på er och jag hoppas ni blir glada att jag visar tecken på att jag fortsätter vara vid liv i staterna.


Hoppas länken funkar; annars kommentera och jag får fixa det.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1965978555488.2118882.1423637653&l=4546900a5d

RSS 2.0