Förvåning

Jag: Jag är såå sugen på drinkar..
N: Vad har hänt med dig?
Jag: Jag vet inte, hade ju varken tänkt blanda eller dricka..

Yrsel

Är egentligen en ganska skön känsla, det känns nästan som att man ligger på en båt som guppar i takt med vågorna. Men när man sedan inser att det inte är vågor under en utan bara fast mark undrar man hur man hade mått ute på havet.

Så snälla hjälp mig att somna gott ikväll, ingen sprängande huvudvärk och ingen yrsel tack!
@sundancekid, flickr

Aningen annorlunda

Med en starkare nyans av rött än vad bilden visar kanske. Lite coolt ändå.

Ännu en färg

Nu är mamma och handlar hårfärg åt mig på beställning.
Förhoppningsvis blir detta bra!

Att tänka sid det otänkbara

Att tänka sig en tanke. Att tänka tillbaka på den där första gången vi sågs. Lite konstigt kanske, men jag tror det sa klick på den där filosofi-lektionen du vet. På något vis tog du mig med storm och visst kanske jag hade en och annan starkare känsla för dig än vad som är tillåtet efter den tiden och för en vän.

Jag som inte alls kände igen dig den där dagen när min cykel gick sönder. På något vis, som jag inte kommer ihåg, blev vi vänner. Än vänskap som blev starkare och starkare, du blev någon som satte ett leende på mina läppar jämt.


I'm only me when I'm with you - Taylor Swift

Jag är bara mig själv när jag är med dig, den där fjantiga tjejen som älskar tv-spel och tycker om att retas. Som kan äta en hel pizza, dricka mängder med pepsi max och äga dig på guitar hero. På något vis vill jag bli bättre än dig, tävla med dig och bara vara med dig. Det där drivet jag har, det hittar jag i andra människor.


Så på något vis blev det något mer än vänskap, det blev du och jag. Du var min bästa vän och nu är du är du min pojkvän.


Som alla sagt, det blev visst vi ändå, mot förmodan och mot vår planering. Men det gör inte så mycket... Det blev att tänka på det otänkbara.


Uppföljning Dagen D

Jag trodde jag skulle spy två gånger, svimma tre och bara dö under hela tiden. Jag tänkte dela med mig av mina tankebanor;

Ååh hoppas jag svimmar så jag slår i huvudet och får åka plingplongtaxi till sjukan där de upptäcker att jag bara har 3 månader kvar att leva pga en stor tumör i hjärnan som måste plockas bort på direkten så man ökar min chans att överleva... Tills dess jag kommer åter i härlighet. (Tror jag man säger i kyrkan?)


Tack och adjö.

J-vla paparazzis

"En jagande björn i en laxfylld sjö jagar efter fotografen. Stackars fotograf som följer efter (läs förföljer) brunbjörnar, han har bott i tält, vadat i floder och vandrat många långa mil. Bara för att komma åt björnarna. Så kommer björnarna åt honom istället och jagar den stackars fotografen.

Vad säger detta oss om verkligheten? Stackars björn. Inte stackars paparazzis som Aftonbladet påstår. Usch, jag hade också blivit sur om någon jagade efter mig, tältade på min tomt och vandrade långt för att kunna komma nära mig. Då hade jag bett pappa ladda bössan..




http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8459740.ab

Dagen D

Idag är det the huge redovisning, wish me luck. Men på andra fronter så kunde det inte varit bättre, jag tror jag dör!

Så snälla BDC-guden, låt mig tillbe dig att jag klarar mig från grillning (för du vet att jag inte klarar av sånt) och från ett dåligt framträdande. Nu när ändå allt är som det är och är som det ska vara, låt mig leva i lycka och glömma dig för evigt.

Höjden på skryt

Jag är född 1992 och har varit svensk mästare i HALO REACH sedan jag var 2 år gammal. När jag var 4 blev jag världsmästare och har blivit det 10 gånger sedan dess.

Dock slutade jag spela för 10 år sedan...

Poängen med brev

Mamma: Beeeea!! Du har fått post!
Jag: Åååh, *springer ut ur rummet*
Mamma: Här varsågod
Jag: Fan också, från skatteverket och swedbank..


Så går jag med tunga besvikna steg in på mitt rum och lägger breven i en hög, dessa förblir oöppnade.

Ett äpple om dagen

Är bra för magen.
Jag måste bara säga det, mitt liv är ganska bra just nu. BDC är över imorgon, jag har i princip baldejt, äter äpple och äger ett par pilotbrillor från förra säsongen, balklänning införskaffad och lite extra mysiga saker händer som är hemliga :) (Typ som att det ligger 5 m&m's jämte mig)
Hade jag varit en m&m hade jag varit snygg, höhö!

Nedgång på uppgång

Minus 12 cm, minus 7 kilo.
On top of everything - listen to my music, be like me.

Take a chance on me

Tänk er att sommaren är på ingång nu, min favoritårstid. Så önskar vi att de vore vinter för att kunna ha din allra bästa jacka till skolan. Men vi önskar också att det är sommar för att du ska kunna ha dina pumps med öppen tå. Det känns lite av ett moment 22 när jag inte vet vad jag vill, antingen må bäst eller må ännu bättre med en chans att förlora allt jag har.

Someday you'll know, I was the one. But tomorrow may rain so I'll follow the sun.

Love is patient

Love is kind
It does not envy
It does not boast
It is not proud
It is not rude
It is not self-seeking
It is not easily angered;it keeps no record of wrongs.
Love does not delight in evil, but rejoices with the truth.
It always protects
Always trusts
Always hopes and always perseveres.
Love never fails.
~I Corinthians 13:4-8~

Vi är på gång!

Tomas Ledin.

Nu ska jag snart upp fyra våningar och prata med en klass om hur man tjänar pengar. Kul va? Roligare än att plugga iaf, och det är det jag borde göra. Men imorgon är det dags för kick-ass-time, jag ska spela tv-spel! Och på lördag blir det skidor, jag kommer dö! iih!

Varför faller de allra vackraste stjärnorna?

Ibland önskar jag att det inte vore så.
Men solen går upp varje morgon.
Om du ändå kunde förstå varför allt är som det är.
Att mina ögon ser bara dig.
Där vågorna bryts blir det strand.
Du är min klippa.
Någon jag kan tänka mig.
Tänk om du kunde förstå.
Att det hade varit så enkelt om det kunde bli vi två.

Lilla fröken har fantasi!

Fyra gånger fyra och en halv

Fyra gånger fyra och en halv centimeter stor är min nya muskel också känd som svullnaden efter influensavaccinet som jag tog igår.

Flyttad från sängen till soffan ska snart tillbaka till sängen, jag menar vad är inte godare än kalla kuddar och kall madrass och varmt täcke när man lägger sig?

Äntligen är det den 18/1 snart över. Snart är det den tjugoandra, time to ta min skidåkar-oskuld höhö! Så ät lite ärtsoppa och drick komage så kan ni få choklad med larver till efterrätt som de äter i Holland, jag importerar och betalar efterrätten.

Ägg

Jag har ett ägg med skal under huden på min arm. Ville bara att ni skulle veta det.

I listen to only me, myself and I

''Tyngden på dalskidan, älskling!"
"Vilken är dalskidan?"
"Den nedersta!!"
"Men båda är ju nere på marken, hjälp!!"

BOM KRASH = Jag bryter alla ben i min kropp inklusive de i öronen så plingplongtaxin får hämta ett benrangel. Men tydligen vill CH ge igen efter gårdagens "tortyr".. Sen tål han inte att jag är tv-spelsmästare så fredagen är uppbokad med tv-spel. Attans..

Jag lovar att ta foton så ni får se en idiot på skidor!

Världens bästa vän

Är det någon som kan sätta ett leende på mina läppar så är det du! Tack för att jag äntligen fick spöa dig på tv-spel. Chicken Blaster och Guitar Hero, ibland är jag bara aningen bättre än dig.

 

Citat: "Du är mitt personliga amfetamin, hjälp! Jag är ju en knarkare!"

Höhö, now it's public!


Going to be a classic!


Da Vinci

Bakgrund: Aftonbladet skriver om att man har hittat två bokstäver i ögonen på Mona Lisa. Dessa är "S" och "L". Eftersom Da Vinci inte gör något utan en tanke så måste man ju spåna i vad detta betyder. För övrigt har man hittat "72" i bakgrunden under bron och dessa kan ju läsas både som "7" och "2" men meningen förblir en gåta. Han är ju död.


"Man skulle kunna likna ögonen som "O", med "S" i vänstra ögat och "L" i högra skulle man kunna få fram Oslo. Jag tror inte att Leonardo var från Florens utan en glad norrgutt. Vi får fråga nån mytoman såsom Vinceti om detta mysterium. :)"


Underbara student

Känner mig gammal, urfattig och vuxen ?!? Vad har hänt med mig?

Dagens hemlighet

Killar kan tydligen tänka. Två i min klass satt och gnällde om föreläsarens klädval och att det värsta missen att missa skärpet när han hade instoppad skjorta.. De var nog lika intresserade som mig, jag satt och målade och hörde ett och annat ord om aktier.
Det är detta som kommer fram sedan som dold kunskap, jag tror ju inte att jag har en endaste aning om vad han pratade om..

Mitt liv i ett nötskal



Nuvarande kunskap i hp: 7,5.


Kommande kunskap i hp: 307,5

Grundkurser

Kulturstudier grundkurs 30 hp
Konfliktlösning: Konfliktkunskap 30 hp
Fred i teori och praktik 15 hp
Analys och utvärdering av fredsarbete 15 hp
Internationella relationer: kärnkurs 30 hp
Konflikter i den globala ordningen 15 hp
Mellanösternstudier: kärnkurs 30 hp
Kärnkurs i socialantropologi 30 hp
Kultur och identitet i dagens värld 15 hp
Politisk teori och internationell politik 15 hp
Antropologins kritiska samhällsengagemans 15 hp

Totalt antal hp: 240


Fördjupningskurser
Metod inom Globala studier 15 hp
Examensarbete inom Globala studier 15 hp
Examensarbete i freds- och utvecklingsstudier 15 hp
Metod i praktiken - att arbeta med mänskliga rättigheter 15 hp (?)

Totalt antal hp: 60 hp


Totalt totalt: 300 hp = 5 år masterexamen, hmm..

(Jag har absolut ingen kunskap om hur man sätter ihop kurser till eget program, men efter att ha hittat alla kurser jag vill läsa så är detta mitt resultat)

Så sugen

på varm chokladmjölk med extra mycket vispgrädde. Det får bli imorgon det, idag har jag inte råd.
Bilden lånad härifrån

Tillbaka till verkligheten

En avnlig dag antar jag, jag sitter i skolan innan lektionerna börjar och sitter kvar efter lektionerna slutat efter ett litet besök hos frissan. Frisören börjar få bukt med det frisör nr 2 gjorde för fel (använde kniv i mitt hår) men såg ganska ledsen ut åt det hår jag har. Snart stänger biblioteket och nu är det dags att inse faktum, ringa vårdcentralen och skaffa mig ett liv.

Med tyngd på det sista.

Nytt liv?

Med framförhållning etc.? Nej, BDC dödar mig. Jag vill typ få svininfluensa så jag slipper denna skiten, hade varit så värt!

Äntligen

Jag kommer i mina jeans igen, inte vilka som helst utan de jag hade i åttan. Mitt liv kan inte vara bättre just nu!
(Eller där ljög jag, en sak saknas)

Balklänning införskaffad

Det tog mig max en kvart. Andra klänningen, andra storleken och sedan boka in pressning och figursyrning. Om det nu heter så. Frågan är om ni får eller inte får se en bild. Jag säger bara en sak, underbar klänning som inte riktigt är som jag hade tänkt mig.. den kräver minst 10 cms klack och är SKITSNYGG.
Tänk er mig minus tio kilo och den klänningen, med blont, långt hår...
Lycka på påse.

Stammis-tecken?

Om pizzagubben bjuder på dricka när man är där och frågar om man vill ha extra bröd utan extra kostnad, är man stammis då?

Dagens skämt

1: Jag har en lever och utan lever så dör jag. (haha)
2: Jag ska åka skidor i USA och flyga, jag kommer dö med lever.
3: Ge min lever till den döde.
Nej men seriöst, de har privatflygplan och frågar om jag åkt skidor. Jag tackade ja.

Little Miss Spender

Nöjd. Äntligen har jag köpt en full uppsättning bestick, tittat ut ROSA tallrikar och köpt lila handdukar. Skrivit en lista på allt jag har och vad jag behöver innan flytten (högst på priolistan är inte en mikro utan en pojkvän).






Mesta julklappar men ändå, snart har jag ett hem.


Känslan

Känslan av att boka klipptid är otrolig. Imorgon klockan ett smäller det, något nytt och galet på ingång hoppas jag!

Stay tuned!

Vad innebär dagen 1/1-2011?

Den första i första, det första året på det andra decenniet under 2000-talet.

Det är inte bara ett nytt år som börjar idag, ett helt nytt årtionde börjar. Det känns stort för om tio år kommer jag vara 28 going on 29. Så vad jag hoppas kommer hända under mitt liv under de närmaste tio åren är ganska intressant så jag tänkte göra en lista, jättekul! (Mest för att själv kunna titta tillbaka eller något)


1. Jag hoppas faktiskt att jag kommer finna ett stabilt förhållande där man kan stå ut med varandra trots diverse brister som man har, ingen människa är helt perfekt och det vet jag.
2. Jag hoppas på att ha en bra utbildning så jag kan börja jobba med människorättsorganisationer. Fast drömmar ändras från  natt till natt så jag kanske vill jobba som nageldesigner på NK istället..
3. Jag hoppas på att få barn. Helst två. Plus allt som hör till som fast inkomst och bostad.

Sen vill jag inte ha fler mål, jag vill leva mitt liv och prioritera mig själv!







Lite olika utseenden, samma tjej. Beiis.


Gott nytt år

Önskar jag vore på ett ställe där man njuter av livet. Där man firar in nyår med de man tycker om. Jag vill vara på ett ställe där man njuter av livet och där jag är som jag själv är.

Nu är det ett nytt år fullt av nya möjligheter och även om vi inte sköt fyrverkerier i år (tack gode) så vill jag att 2011 ska vara mitt år. Året så allt händer. Kärlekens år då drömmarna slår in. Låt detta bli till verklighet och låt mig leva mitt liv, mitt liv 2011.


RSS 2.0