1000 bilder och en tandfraktur

Mission: Rätta till min snea pincett som blivit sne genom att den använts som skruvmejsel.
Materiel: Pincett, tänder.
Hur: Bita ihop den.
Vad som hände: Jag ville noppa mina ögonbryn men min pincett var sne. Så jag började bita och helt plötsligt föll det ner något på bredsidan på pincetten. Jag trodde det var damm. Så märkte jag att min ena framtand var vass och började känna efter. Det var då jag förstod. Det var en del av min tand. Sedan var det dags för photoshoot.
Resultat: En miljon bilder och en tandfraktur på vänster framtand. Plus en akuttid hos tandläkaren imorgon.
Lärdom: Tänk alltid efter en gång före du faktiskt använder tänderna. Nu är det mjuk mat fram tills jag vet inte när. O-roligt!

PS. Jag orkar inte fixa bort de röda ögonen. Ni får leva med det och se hur jag ser ut ändå.


Frost

Nu när jag beger mig ut på färd en stilla torsdagsmorgon så ser jag frost på bilarnas fönsterrutor. Vilket betyder att jag klätt mig rätt med dubbla strumpbyxor, stickad halsduk och fodrad höstjacka. Nu har vi bara fram till mars med kyla och sedan kommer sommaren igen!
Tills dess är jag glad att jag slipper skrapa bilrutor för nu behöver jag köpa vantar och sedan mysa in kylan med nybakat bröd och en stor kopp te!


Blodbank

Efter heta diskussioner om organstölder runt om i världen tänkte jag verkligen ta mig till droppen i nordstan för att lämna blod. Varför ska man inte göra sin plikt som medmänniska och ge lite av det man har gott om? Så tänkte jag dra med en kompis dit vilket skulle bli hela 9 dl blod i gåva. Stanna bandet lite, menar jag seriöst 4,5 dl? Det är en tiondel av vad jag har. Jag kommer svimma. Jag kommer svimma. Jag kommer svimma. Nej, jag gör det inte. Jag må vara rädd för sprutor och sådant, men 4,5 dl? Ur min kropp? Bara sådär?

Nu måste jag tänka ut ett nytt sätt att vara en ansvarsfull medmänniska. Tusan också.

Princess Diana

Ibland önskar jag bara att denna dagen hade haft mindre otrevliga samtal och mer imitationer hur jag tror Princess Diana hade gått ner för en trappa i fina klackskor. Lite mer frisk luft och lite mindre plugg.

Mysig måndag

Dags att mysa lite i pyjamasbyxor, med Sandra innan det är dags för plugg och pizza!


Mysig måndag

Dags att mysa lite i pyjamasbyxor, med Sandra innan det är dags för plugg och pizza!


RSS 2.0