Från Finlandsfärjan

Just nu direktbloggar jag från en skakig Silja Line-färja, genom isen far vi och det skakar sjuuukt mycket. Vi njuter här ombord av god mat och god dricka, vilket är precis vad vi behöver just nu! Lite osäker blir man ju när allt ser ut som från filmen Titanic, allt är supermysigt, dyrt och lyxigt. Trångt och lite folk.

Men det gör inte mig någonting alls! Men i alla fall, eftersom vi åkte mot Helsingfors igår, kom fram i morse och åkte på eftermiddagen tycker jag att det är en alldeles utmärkt liten semester. Nu när jag hittat en dator är det enda jag saknar ett sätt att knäcka casino-maskinerna. (Självklart saknar jag Erik med, men det visste ni redan!)

Än så länge har jag inte sett till mumin (uttalas och stavas på finska som moomin, har aldrig förstått översättningen där..)
Igår var vi och badade på båten och både jag och mamma solade, sjukt härligt men efter ett tag blev jag lite illamående, ni vet båten gungar ju. Just nu är det så mycket is att jag knappt kan höra mig själv tänka. Det ger lite kalla kårar någonstans i ryggmärgen, fast det är nog bara jag som oroar mig. Det finns ju en anledning varför jag sett en av världens mest älskade filmer bara en och en halv gång. Precis, ni förstår nog vad jag menar.

Som ni förstår så har jag lov, helt grymt underbart är det! Har nog aldrig haft så mycket kul att göra under samma vecka förut.
Fredag - Erik <3
Lördag - Pappa med familj
Söndag - tjejerna
Måndag - Packa
Tisdag - Sova i bilen + Silja Line (=vara uppe hela natten *jag somnade innan tolv*
Onsdag - Helsingfors + Arn dvs en extra timmes sömn
Torsdag - Barkaby, shoppa, hem
Fredag - USCH = plugga
Lördag - Älskade Erik kommer hem!
Söndag - Hoppas jag får vara med honom dåå... <3

Helt galet, ellerhur?

Pussilipuss, beklagar brist på bilder (jag är ju inte hemma)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0